Sportiom

's-Hertogenbosch

Bij Sportiom schaats je het ene moment nog op de barre Noordpool en het andere moment trotseer je de woeste golven van subtropisch Hawaii.

Pure fun schaatsen
In Arctic Harbor, één van de twee schaatsbanen van Sportiom, wordt schaatsen pure fun. Ga er op Poolexpeditie! In Arctic Harbor waan je jezelf op de Noordpool. Je schaatst bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling terug naar de kade. Hier en daar dwarrelen er zelfs sneeuwvlokjes naar beneden en steekt er een koude poolbries op. Warme muts en wanten meenemen dus. Op de kade kun je bijkomen in Scott’s Cabin met een warm of juist ijskoud drankje.

Tropische waterpret in Hawaii
Aan de voet van een vulkaanhelling ligt het subtropische zwemparadijs Paradise Bay. Probeer één van de twee supersnelle glijbanen of daal af van de sensationele Coco Wave. Deze wildwaterrivier zorgt voor een bloedstollende afdaling op een grote zwemband vanaf de top van de vulkaan naar het golfslagbad.

Avontuurlijke zwemmers komen op hun tocht langs stoom uit vulkanische rotsen en grotten. Genoeg actie gehad? Ga relaxen in een kruidenbad, whirlpool of stoomcabine. Wie direct even een kleurtje wil opdoen, kan gebruik maken van de snelbruiners. Natuurlijk kun je ook lekker in de zon gaan liggen op de weide bij het verwarmde buitenbad.

En voor de allerkleinsten...
Turtle Bay is dé attractie voor de jongste bezoekers. Hier kunnen zij zich vermaken in het warme water met diverse speeltoestellen.

Google Maps

Adres

Sportiom 's-Hertogenbosch
Victorialaan 10
5213 JE 's-Hertogenbosch

Uitjes in de buurt

Reviews van Sportiom

12 August 2010

Met mijn kleinzoon een dagje weg naar zwemparadijs AquaFun Sportiom. Was wel even een stukje rijden, maar zeker de moeite waard. Het subtropisch zwembad was erg leuk en ontspannend. Mooie glijbanen, een golfslagbad en veel aparte baden. Ook mooi vormgegeven met grotten waar je doorheen kan zwemmen. Alle faciliteiten zijn zeer uitgebreid.

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.