Sportcentrum Reeshof

Tilburg

Zwempret voor jong en oud in het gezellige bad gelegen in de wijk Reeshof. Voor de allerkleinsten is er het baby- en peuterbad. Vorige zomer heeft zwembad Reeshof dit baby-peuterbad vernieuwd en uitgebreid met een waar spraypark; een gedeelte met waterfonteinen.

Voor de oudere kids is er ook veel te beleven. Roetsj van de glijbaan, spring van de duikplank en leef je uit met diverse speelattributen. In de twee 25-meterbaden kun je met het gevarieerde activiteitenaanbod trainen voor conditie en sterke spieren. Koop online je kaartjes of verleng je abonnementen en badenkaarten via de oranje knop.

Let op: Zwembad Reeshof beschikt niet meer over zwembandjes/drijfmiddelen voor de kleinste zwemmertjes. Kom je bij ons zwemmen en heb je nog geen zwemdiploma, dan zijn drijfmiddelen verplicht. Vergeet deze niet mee te nemen! Eventueel zijn ze bij ons te koop, in de automaat met zwemartikelen. Helaas zijn de whirlpools tot nader order buiten gebruik, onze excuses hiervoor.

In het voorjaar en in de zomer kun je genieten van de buitenligweide. Al zin om lekker te zonnen? En wist je dat je voor de deur gratis kunt parkeren? Er zijn ook twee invalide parkeerplaatsen. Bij Grand Café kun je genieten van een hapje en drankje. Je kunt er ook terecht voor kinderfeestjes.

Google Maps

Adres

Sportcentrum Reeshof
Heereveldendreef 8-10
5043 EX Tilburg

Uitjes in de buurt

Reviews van Sportcentrum Reeshof

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.