Landal Waterparc

Biddinghuizen

Dit vakantiepark aan het Veluwemeer betekent plezier voor iedereen!

Doordat het vakantiepark is gelegen aan het Veluwemeer kan je eindelijk genieten van het water. Huur een bootje en ontdek zelf het water maar je kan natuurlijk ook gewoon lekker een duik nemen in het meer. Er is een strand aanwezig op het park waar je heerlijk met de kinderen de hele dag kan vertoeven en prachtige zandkastelen kan maken.

Daarnaast is er ook een overdekt en openluchtzwembad aanwezig, bij het zwembad is een peuterbad speciaal voor de kleintjes. Voor de kids is er een kinderglijbaan waar zij de gehele dag vanaf mogen glijden. Er kan ook lekker gedobberd worden in de jetstream.

Voor de kinderen is er natuurlijk nog véél meer te doen op het park. Zo hebben wij een indoorspeelplaats of hebben wij buiten een super groot speelkasteel waar zij lekker kunnen klimmen en klauteren. Er zijn ook airtrampolines aanwezig, een midgetgolfbaan, een educatief speelbos, het bollo huis en het gehele jaar heeft het park een fun & entertainment-programma.
Voor het hele gezin is er een zeilschool en surfschool aanwezig die jullie volledig wegwijs kunnen maken op het water.

In de omgeving van het vakantiepark zijn er ook genoeg leuke dingen te beleven. Zo kan je heerlijk gaan fietsen rond de Oostvaarderplassen of wandelen in het Harderbos. Voor de golfliefhebbers is er in de buurt de Golfclub Dorhout Mees met maar liefst 54 holes.
Daarnaast zitten er ook leuke activiteiten zoals Walibi Holland, Bataviawerf en Dolfinarium in de buurt.

Kaartjes met korting voor Landal Waterparc

Landal Greenparks
Overnachten in Landal Waterparc Veluwemeer? Boek dan je bungalow en maak er een onvergetelijke vakantie van.
Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)
Google Maps

Adres

Landal Waterparc Veluwemeer
Leuvenumse Beek 1
8256TB Biddinghuizen

Uitjes in de buurt

Reviews van Landal Waterparc

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.