Landal Suyderoogh

Lauwersoog

Een echt vakantiepark voor de rustzoekers of waterliefhebbers. Ons prachtige vakantiepark ligt midden in het Nationaal Park Lauwersmeer en heeft 220 vrijstaande bungalows.

Hier kan je echt genieten van het mooie Groningen. Je kan heerlijk een duik nemen in het zwembad of ontspannen in de sauna, ben je liever buiten? Dan kan je door de prachtige natuur fietsen en/of wandelen en prachtige vogels spotten. Er is zelfs een hele natuurbelevingsroute ‘Discovery Track’ bij ons! Voor de visliefhebbers: in de visvijver kan ook gevist worden.
Ben je meer een sporter? Er zijn diverse fietsen bij ons te huur o.a. tandemfietsen, e-bikes, funbikes, kinderfietsen, mountainbikes en normale fietsen. Ook is er een tennisbaan, beachvolleybalveld, meerdere sportvelden om een balletje te trappen.
Voor de waterliefhebbers kan je natuurlijk heerlijk zwemmen maar ook kan je een bootje of kano huren om zelf op avontuur te gaan op de plassen. Er is ook een pontje aanwezig die je naar de overkant van de plassen kan brengen. Voor de kinderen staat er in het water een groot waterspeelelement zodat zij de gehele dag heerlijk kunnen spetteren.

Op het vakantiepark is nog véél meer te doen zoals poolen, biljarten, bowlen, airhockey en jeu-de-boules. Er is dus echt meer dan genoeg te doen voor jong en oud! Kom heerlijk met het hele gezin of zelfs wel met de hele familie, hoe leuk is dat!

Kaartjes met korting voor Landal Suyderoogh

Landal Greenparks
Overnachten in Landal Natuurdorp Suyderoogh? Boek dan je bungalow en maak er een onvergetelijke vakantie van.
Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)
Google Maps

Adres

Landal Natuurdorp Suyderoogh
De Rug 3
9976VT Lauwersoog

Uitjes in de buurt

Reviews van Landal Suyderoogh

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.