Landal Reuver

Reuver
Landal de Lommerbergen
Lommerbergen 1
5953 TT Reuver

In het subtropisch zwemparadijs worden ouders weer net zo jong en uitgelaten als hun kinderen wanneer ze op volle snelheid van de reusachtige waterglijbaan naar beneden glijden, of zelfs kopje onder duiken in het golfslagbad. Speciaal voor de kleintjes is er onder meer het Kids Junglebad.

In de zwemmersbar kun je terecht voor heerlijke drankjes en snacks. Bij het zwemparadijs is ook een beautysalon voor diverse schoonheidsbehandelingen en een massage.

Speelparadijs
In ons groot overdekt speelparadijs kunnen kinderen t/m 10 jaar heerlijk klimmen, klauteren, kruipen en springen. Er zijn elektrische auto's waarmee de kinderen rond kunnen racen. Voor de allerkleinsten is er een apart speelgedeelte. Voor papa en mama is er een terras waar ze lekker kunnen genieten van een kopje koffie of een lekkere snack.

Bezoek de website >>

Zwembad
Subtropisch zwembad
Glijbanen
Spelen in zwembad
Lommerbergen

  Kaartjes met korting voor Landal Reuver

  Landal Greenparks
  Overnachten in één van de grotere bungalowparken van Limburg? Boek dan je huisje en maak er een onvergetelijke vakantie van.
  Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)

  Reviews van Landal Reuver

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden