Landal Orveltermarke

Witteveen

Dit gezellige vakantiepark ligt in een typisch Drents landschap waar je perfect kan uitrusten, van de natuur en cultuur kan genieten en ook zeker op avontuur kan gaan.

Op het park is een overdekt zwembad met een peuterbad, kinderglijbaan, familieglijbaan, stroomversnelling en bruisbanken aanwezig. In de buitenlucht is er ook een mogelijkheid om te zwemmen in ons natuurbad. Dit is een speciale plek waar je ook heerlijk kan zonnen in de ligweide. In deze natuurlijke omgeving kan je lekker tot rust komen terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn met hun nieuwe vriendjes.

Er zijn meerdere activiteiten op ons vakantiepark o.a. een natuurbelevingspad, pitch & putt golfbaan, waterspeelplaats, uitkijktoren, fietsenverhuur, speel en sportvelden en nog véél meer.
Er is ook een avontureneiland waar het gehele gezin gezamenlijk actief buiten kan zijn. Het gehele jaar is er een fun & entertainment team aanwezig om de kinderen te vermaken en er samen een onvergetelijke vakantie van te maken!

Kaartjes met korting voor Landal Orveltermarke

Landal Greenparks
Ontdek de avontuurlijke Drentse natuur? Boek dan je huisje en maak er een onvergetelijke vakantie van.
Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)
Google Maps

Adres

Landal Orveltermarke
Mr. J.B. Kanweg 3
9439TD Witteveen

Uitjes in de buurt

Reviews van Landal Orveltermarke

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.