Landal het Vennenbos

Hapert
Landal het Vennenbos
Schouwberg 7
5527 JH Hapert

Landal het Vennenbos heeft een spetterend subtropisch zwemparadijs waar je je niet snel zal vervelen. Een spannend tochtje maak je van de Lazy River of van de spannende Black Hole glijbaan.

De golven trotseer je in het golfslagbad en even uitrusten kan je in de Hot Whirlpools. De allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het kinderbad of in het Kids Junglebad. Daarnaast heeft het zwemparadijs diverse baden, zoals het kruidenbad, bruisbad en sproedelbad. Je kan ook lekker ontspannen in de infrarood sauna.

Speelparadijs
Weer of geen weer, kinderen kunnen altijd naar het overdekte Puk en Pelle speelparadijs met o.a. glijbanen, klimtorens en megabloks. Voor papa en mama is er een terras voor een klein hapje of drankje terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het overdekte speelparadijs. Tweemaal per week is er ook een theatershow van Puk en Pelle.

Bezoek de website >>

Google Maps
Waterbaan
IJsje eten bij zwembad
Animatie
Golfslagbad

  Kaartjes met korting voor Landal het Vennenbos

  Landal Greenparks
  Met het hele gezin overnachten in Landal het Vennenbos? Boek dan je huisje en maak er een onvergetelijke vakantie van.
  Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)

  Reviews van Landal het Vennenbos

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden