Landal Het Land van Bartje

Ees
Landal Het Land van Bartje
Buinerweg 8
9536PG Ees

In de prachtige provincie Drenthe ligt ons vakantiepark Landal Het Land van Bartje midden in de bossen! Dit vakantiepark staat in het teken van eindeloos samen plezier maken.

Om plezier te maken hebben wij diverse faciliteiten zoals speel en sportvelden, een waterspeelplaats, een overdekt zwembad en Bartje’s Boerderij.
Bartje’s Boederij is een ponyranch waar kinderen de basis kunnen leren van het ponyrijden of een tochtje kunnen maken met de ponykar over het park. Hier is ook een indoorspeelplaats te vinden waar de kinderen zandtaartjes kunnen bakken in de binnenzandbak, zich kunnen verkleden in de theaterhoek of zich kunnen uitleven met airhockey.

En wij zijn nog lang niet klaar met de diverse activiteiten die wij aanbieden. In het hoofdgebouw hebben wij een interactieve speelruimte waar kinderen actief kunnen spelen en leren. Naast ons park ligt ook een prachtig golfterrein Countrygolf Ees. Verder hebben wij een Fun & Entertainment-programma die dagelijks diverse activiteiten bedenkt voor jong en oud!

Bezoek de website >>

Google Maps
Landal Het Land van Bartje
Zandspeelplaats
Pony's
Buiten speeltuin

  Kaartjes met korting voor Landal Het Land van Bartje

  Landal Greenparks
  Overnachten in Landal het Land van Bartje? Boek dan je huisje en maak er een onvergetelijke vakantie van.
  Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)

  Reviews van Landal Het Land van Bartje

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden