Landal Dwergter Sand

Molbergen

Net over de grens ligt in Duitsland dit gezellige vakantiepark die midden in een recreatiegebied én in het natuurgebied Thülsfelder ligt. In dit rustig gelegen gebied zijn 160 bungalows en een openbaar recreatiemeer met een strand.

Op het vakantiepark kan er heerlijk buiten gezwommen worden in het recreatiemeer maar ook is er een overdekt zwembad aanwezig met sauna en whirlpool. Op het strand kunnen er prachtige zandkastelen worden gebouwd maar jullie kunnen ook heerlijk een drankje doen bij het strandpaviljoen. Op het park is een fietsverhuur aanwezig waardoor je de prachtige natuur rondom het park kan ontdekken.

Speciaal voor de kinderen is er een fun & entertainment-programma die dagelijks leuke activiteiten verzorgt voor de kinderen. Er zijn ook diverse speel en sportvelden voor het ultieme plezier. Onze grote vriend Bollo is dé knuffelbeer van ieder kind en is tijdens de schoolvakanties aanwezig om heerlijk met de kids te spelen. Verder zijn er meerdere speeltuinen, een airtrampoline en een midgetgolfbaan voor al het speelplezier.

Bij ons op het park is er gedacht aan de nodige ontspanning, zo is er een wellnessruimte met sauna en diverse massagebehandelingen waardoor je even volledig tot rust kan komen. Laat je heerlijk vertroetelen bij ons.

In de omgeving is het mega grote indoorspeelpark Molli-Bar te vinden waar meer dan 4000 m2 speelplezier te vinden is. Voor de echte waaghalzen is er een klimbos genaamd Kletterwald Nord te vinden, hier kan je heerlijk klimmen tussen de bomen.

Kaartjes met korting voor Landal Dwergter Sand

Landal Greenparks
Overnachten op Landal Dwergter Sand? Boek dan je huisje en maak er een onvergetelijke vakantie van.
Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)

Adres

Landal Dwergter Sand
Teichweg 6
Molbergen

Uitjes in de buurt

Reviews van Landal Dwergter Sand

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.