Hof van Saksen

Nooitgedacht
Hof van Saksen
Veldweg 22-24
9449 PW Nooitgedacht

Het Hof van Saksen is tevens een uniek resort voor tijdens de vakantie. Hier kun je overnachten in een ruime Saksische boerderij. Op het Hof van Saksen ontbreekt het aan niets en alles is binnen handbereik.

Zwembad
Het unieke zwembad van het Hof van Saksen biedt een ongekend uitzicht over een meer. Maak eindeloze ritten in de 107 meter lange wildwaterbaan, ga zwemmen in het wedstrijdbad, speel met de attributen in het peuterbad of loop over water in de speciale waterbubbles. Je kunt natuurlijk ook lekker ontspannen in één van de whirlpools.

Speelparadijs
Speelparadijs Harrewar is meer dan 1.000 m² groot en is een echt avontuur. Kinderen kunnen klauteren in de klimrekken, glijden van de glijbanen en spelen in de ballenbak. En voor peuters van 0 tot 4 jaar is er een eigen plek om te spelen. Let op: Het speelparadijs is alleen toegangelijk voor gasten van het resort.

Bezoek de website >>

Wildwaterbaan
Onderwater zwemmen
Kinderbadje
Welness
Bubbelbad
Relaxen

  Kaartjes met korting voor Hof van Saksen

  Hof van Saksen
  Met het hele gezin overnachten in Hof van Saksen? Kijk snel naar de mogelijkheden.

  Reviews van Hof van Saksen

  5 August 2015

  Het is geweldig. Het mooiste park waar ik ooit ben geweest. Je kunt er heerlijk eten. Voor de kinderen is het zwembad geweldig vanwege de wildwaterbaan en het is hartstikke schoon. Het is zeker een aanrader.

  Jan Esser

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.