Center Parcs

Zandvoort

Een weekendje heerlijk uitwaaien op het strand of juist coole sporten uitoefenen op het strand zoals surfen of kitesurfen. Bij ons op het vakantiepark hebben wij ook een groot zwemparadijs voor jong en oud!

In ons Aqua Mundo zwemparadijs kan je heerlijk van de glijbanen afglijden of meedoen met een lesje aquagym. Wij hebben ook een baby en peuterzwembad speciaal voor de kleintjes.
Er is ook genoeg ruimte voor ontspanning, heerlijk bubbelen in het bubbelbad of echt volledig tot rust komen in het Turkse stoombad. In ons zwembad hebben wij zelfs een aqua bioscoop!

Op het familiepark kan je ook heerlijk sportief bezig zijn. Een potje basketballen? Of huur je liever een fiets en ga je de duinen van Zandvoort ontdekken? Het kan allemaal bij ons! Wij organiseren ook diverse sporttoernooien.

Je kan ook heerlijk Zandvoort gaan ontdekken. Ga lekker winkelen in de gezellige straatjes of win spetterende prijzen in het Speelcircus van Zandvoort. Je kan natuurlijk altijd een duik nemen in onze Noordzee! Zien wij jou snel?

Kaartjes met korting voor Center Parcs

Center Parcs
Bekijk alle aanbiedingen en acties van Centerparcs en boek online.
Google Maps

Adres

Center Parcs Zandvoort
Vondellaan 60
2041BE Zandvoort

Uitjes in de buurt

Reviews van Center Parcs

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.