Heijderbos Centerparcs

Heijen
Heijderbos Centerparcs
Hommersumseweg 43
6598MC Heijen

Hét meest spannende vakantiepark van Nederland. Kom naar het noordelijkste plekje van Limburg en begeef je in een bosrijke omgeving. Jong en oud kunnen hier op avontuur en daarbij ook genieten van de prachtige natuur.

Er is genoeg te doen bij ons op het park. Wij hebben een grote jungle indoor speelplaats waar de kinderen echt op avontuur kunnen gaan. Voor de echte waaghalzen is er een Tower Jump, waar je vanaf kan springen. De stoere kids kunnen ook in onze Bumper Cars waar zij tegen elkaar kunnen strijden wie het beste kan bouncen.

Voor de kinderen hebben wij ook een acedemy circus waar zij ontpoppen tot een echt circusartiest. Daarnaast hebben wij diverse workshops van knutselworkshops tot leren bakken. Willen ze iets spannender doen? Kunnen ze op Kid Safari, opzoek naar alle dieren!

De kinderen worden tijdens het weekje weg ook heerlijk in het zonnetje gezet en kunnen zich laten verwennen in de Kids Spa of kunnen een Kids Make-over krijgen. Naast deze activiteiten hebben wij nog veel meer leuks te bieden want vergeet natuurlijk niet ons Aqua Mundo zwembad.

Het Aqua Mundo zwembad is een spectaculair zwemparadijs waar je kan genieten van de onderwaterwereld of ga jij juist van de spannende wildwaterbaan af?
De kinderen kunnen een beginnende duikles nemen en in het hiervoor speciale snorkelbad duiken. Als je hier onderwater duikt zie je al die prachtige vissen zwemmen!
Daarnaast hebben wij natuurlijk super vette glijbanen en kan je ontspannen in de sauna, turkse stoombad of in de bubbelbaden.

Bij ons op het park kan er ook een laser battle worden gehouden, jongens tegen de meisjes? Daarnaast hebben wij ook nog een bowlingbaan, waterfietsen, badminton, adventure golf, klimbos, tennisvelden, squashen, boogschieten, mountainbikes, zip wire, wild water rafting, klimmuur en kan je dieren verzorgen of een stukje gaan rijden op de paarden.
Er is dus meer dan genoeg te doen bij op ons gezellig familiepark. Zien wij jullie snel?

Bezoek de website >>

Google Maps
Center Parcs
Zwembad
Kinderen in de auto

  Kaartjes met korting voor Heijderbos Centerparcs

  Center Parcs
  Bekijk alle aanbiedingen en acties van Centerparcs en boek online met korting.

  Reviews van Heijderbos Centerparcs

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden