Center Parcs

America
Limburgse Peel Center Parcs
Peelheideweg 25
5966PJ America

Een gezellig vakantiepark wat ideaal is voor koppels of families met jonge kinderen.
Het park ligt in Limburg en de omgeving is rijk gevuld met groen. Een echte aanrader om heerlijk te gaan wandelen of fietsen. Naast het park kan je ook een potje golf spelen of kan je met de kinderen naar het attractiepark Toverland.

Wij bieden ook diverse excursies aan o.a. naar de boerderij, een huifkartocht of een museumbezoek. Daarnaast hebben wij een geweldig entertainment team die bij iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht kan wekken.

Er worden verschillende kinderworkshops gegeven zoals een knutselen of bakken. De kinderen kunnen ook plaats nemen op de make-over stoel en worden volledig omgetoverd tot een prachtige vlinder of stoere piraat.

Wij hebben een geweldig groot indoor zwembad waar iedereen heerlijk kan zwemmen. Aqua Mundo biedt diverse zwembaden en glijbanen. Wij hebben ook de Octopus Rots of de Kikkerbaden, wie wil hier nou niet in? Voor de volledige ontspanning kan je heerlijk een dagje doorbrengen in de sauna of in de stoomcabines.

Omdat wij omringt zijn door de bossen biedt deze prachtige omgeving vele mogelijkheden denk aan vissen, fietsen, mountainbiken, wandelen, dieren spotten, boogschieten of juist heel fanatiek gaan lasergamen in de natuur! Wij hebben ook leuke speeltuinen op het familiepark of een GameTown waar je bijvoorbeeld kan airhockeyen.

Ben jij een sportieveling? Dan kan jij je hier volledig uitleven. Tennissen, tafeltennis, badmintonnen, golfen, midgetgolf, squashen of bowlen. Het is allemaal mogelijk bij ons op het vakantiepark, zien wij jou snel?

Bezoek de website >>

Google Maps
Kinderen
Limburgse Peel Center Parcs
Het zwembad
Woonkamer van bungalow

  Kaartjes met korting voor Center Parcs

  Center Parcs
  Bekijk alle aanbiedingen en acties van Centerparcs en boek online met korting.

  Reviews van Center Parcs

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden