Bestel kaartjes

Aqualibi

Wavre (België)
Boulevard de l'Europe 100
B-1300 Wavre (België)
Kom helemaal tot rust en word volledig Aquazen in de bubbelbaden van het Lagoon. Maak uitgebreid gebruik van de Mini Beach, een gigantische speelruimte voor de kleinsten. Aquafun gegarandeerd!

Glijbanen
Aquaspeed krijgt een heel nieuwe betekenis dankzij vier onweerstaanbare glijbanen: de BI-BOB, de Xtreme, de Surf en de Jet. En uiteraard is de sfeer altijd en overal Aquacool! Ruim en comfortabel, veilig en modern, een eigentijdse vorm van waterpret. Haal je zwembroek of badpak maar boven en kom snel naar Aqualibi!

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Aqualibi

  Dagtickets
  Je krijgt de tickets met korting direct per e-mail en je hoeft niet meer te wachten bij de kassa.
  Ticket vanaf € 20,00 per persoon

  Reviews van Aqualibi

  16 augustus 2017

  De wegbewijzering is zwaar beneden peil en het park is vol zinloze regeltjes. Maar wat ik het meest vreselijke vind is dat we 5x20 euro en eten 5x9 euro daar hebben gelaten en zeggen en schrijven door 1 persoonslid vriendelijk behandeld zijn. Voor de rest ben je of lucht of uiterst irritant noodzakelijk kwaad. Normaal in parken valt op dat het personeel ook vrolijk is en zo samen een leuke dag kunnen aanbieden. En dat is hier heel erg ver zoeken. Ook vraag ik me af waar de belachelijke regel vandaan komt geen shorts voor mannen? De glijbanen zijn niet van zo'n super vaartmakers dat dat het probleem

  Wanda  Wildeboer
  Wanda Wildeboer

  28 augustus 2012

  Begin augustus zijn we naar zwemparadijs Aqualibi geweest. Niet een geweldig zwembad. Onze kinderen mochten niet overal in (vanwege de lengte), maar moesten allebei wel de volle prijs betalen. Parkeren was ook wat aan de dure kant. Verder hebben we in het restaurant prima gegeten. Denk niet dat ik nog een keer terugkom!

  Kira
  Kira
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.