Aqualibi

Wavre (België)

Kom helemaal tot rust en word volledig Aquazen in de bubbelbaden van het Lagoon. Maak uitgebreid gebruik van de Mini Beach, een gigantische speelruimte voor de kleinsten. Aquafun gegarandeerd!

Glijbanen
Aquaspeed krijgt een heel nieuwe betekenis dankzij vier onweerstaanbare glijbanen: de BI-BOB, de Xtreme, de Surf en de Jet. En uiteraard is de sfeer altijd en overal Aquacool! Ruim en comfortabel, veilig en modern, een eigentijdse vorm van waterpret. Haal je zwembroek of badpak maar boven en kom snel naar Aqualibi!

Google Maps

Adres

Aqualibi
Boulevard de l'Europe 100
B-1300 Wavre (België)

Uitjes in de buurt

Reviews van Aqualibi

28 August 2012

Begin augustus zijn we naar zwemparadijs Aqualibi geweest. Niet een geweldig zwembad. Onze kinderen mochten niet overal in (vanwege de lengte), maar moesten allebei wel de volle prijs betalen. Parkeren was ook wat aan de dure kant. Verder hebben we in het restaurant prima gegeten. Denk niet dat ik nog een keer terugkom!

Anoniem

16 August 2017

De wegbewijzering is zwaar beneden peil en het park is vol zinloze regeltjes. Maar wat ik het meest vreselijke vind is dat we 5x20 euro en eten 5x9 euro daar hebben gelaten en zeggen en schrijven door 1 persoonslid vriendelijk behandeld zijn. Voor de rest ben je of lucht of uiterst irritant noodzakelijk kwaad. Normaal in parken valt op dat het personeel ook vrolijk is en zo samen een leuke dag kunnen aanbieden. En dat is hier heel erg ver zoeken. Ook vraag ik me af waar de belachelijke regel vandaan komt geen shorts voor mannen? De glijbanen zijn niet van zo'n super vaartmakers dat dat het probleem

Wanda Wildeboer

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.