Aquadrome

Enschede

Recreatiebad
Het recreatiebad van Aquadrome biedt volop zwemplezier voor de hele familie! Jong en oud kan hier terecht voor een dagje zwemmen en spelen. Het bad heeft twee waterglijbanen van maar liefst 45 meter, een spectaculaire wildwaterbaan en een golfslagbad. Daarnaast beschikt het recreatiebad over ruime omkleedfaciliteiten met kluisjes, twee bubbelbaden, Turkse stoombaden en Hot whirlpoolbaden.

Buiten zwemmen
In de zomer kun je bij Aquadrome niet alleen binnen zwemmen, maar ook buiten! Er is een ondiep bad voor de kleintjes met leuke speelattributen, een dieper bad met glijbaan en een bad van 25 meter. De zwembaden zijn verwarmd tot 22 graden. Daarnaast kan je zonnen op een van de ligweides en beachvolleyballen.

Peuter- en kleuterbad
Zwemparadijs Aquadrome heeft een prachtig nieuw peuter- en kleuterbad, ideaal om kennis te maken met zwemmen. Het bad heeft diverse speelattributen en is volledig afgeschermd van het recreatiebad, waardoor je (klein)kind kan spelen in een veilige omgeving. Het bad is 25 centimeter diep en heeft lekker warm water (32 graden).

Kinderfeestjes
Ben je jarig? Vier het dan bij Zwemparadijs Aquadrome! Samen met je vrienden en vriendinnen urenlang genieten van alle attracties in het recreatiebad en tussendoor lekker samen een patatje eten op het strand. Je kunt kiezen uit maar liefst vier spetterende feestjes!

Horeca
Zwemparadijs Aquadrome beschikt over een restaurant en een bar. Een snack, een drankje, een maaltijd. Alles is er voor een geslaagd dagje uit voor het hele gezin. Tijdens het buitenseizoen kunt u ook bij ons terecht voor onder andere een ijsje of een drankje.

Google Maps

Adres

Aquadrome
J.J. van Deinselaan 2
7541 BR Enschede

Uitjes in de buurt

Reviews van Aquadrome

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.