Aquadome Scheldorado

Terneuzen
Aquadome Scheldorado
Stuvesande 2
4532 MH Terneuzen

Scheldorado is een subtropisch zwemparadijs waar veel plezierige dingen onder één dak te vinden zijn. Je vindt er o.a. een golfslagbad met verschillende glijbanen, een verwarmd buitenbad en de Aquajungle met touwladders, boomhutten, bruisballen, jetstreams, whirlpools en wildwaterbaan. Pret voor iedereen. Baby-jungle-bad Er is ook aan de kleintjes gedacht, een speciaal baby-jungle-bad met spetterende pelikanen en glijbaantjes, voor urenlang speelplezier. Snacks en drankjes Rondom de zwembaden vindt je altijd wel een terrasje waar je even heerlijk kunt relaxen. Bij de Bon Bini Bar kan je terecht voor drankjes en lekkernijen. Relaxen of juist actief doen Wil je toch iets anders doen, wat dacht je van een bezoek aan de sauna, het Turkse stoombad of een van de ontspannende kruidenbaden. Toch maar sportief doen. In het sportcentrum kun je, onder deskundige begeleiding, naar hartelust sporten. Diverse apparaten staan er tot je beschikking.

Bezoek de website >>

Zwembad
Waterglijbanen
Spelende kinderen
Babybadje

  Reviews van Aquadome Scheldorado

  15 January 2011

  Het zwembad ziet er leuk uit maar is erg klein. Subtropisch was het beslist niet! Wat viel de temperatuur tegen.

  Mevr. D
  Mevr. D

  20 December 2010

  Het zwembad is niet reusachtig groot, maar zeker leuk om naar te toe gaan! Zeker voor de kinderen is er zeer veel te doen en voor onszelf zijn er speciale baden, bubbelbaden en een turkse tuin (stoomcabine). In tegenstelling tot Mevr. Doggen hadden wij de temperatuur subtropisch.

  A. d
  A. d

  27 July 2010

  Gezellig zwembad, de kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad! Enigste minpunt was de trage bediening in het restaurant.

  A. d
  A. d

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden