Aquadome Scheldorado

Terneuzen

Scheldorado is een subtropisch zwemparadijs waar veel plezierige dingen onder één dak te vinden zijn. Je vindt er o.a. een golfslagbad met verschillende glijbanen, een verwarmd buitenbad en de Aquajungle met touwladders, boomhutten, bruisballen, jetstreams, whirlpools en wildwaterbaan. Pret voor iedereen. Baby-jungle-bad Er is ook aan de kleintjes gedacht, een speciaal baby-jungle-bad met spetterende pelikanen en glijbaantjes, voor urenlang speelplezier. Snacks en drankjes Rondom de zwembaden vindt je altijd wel een terrasje waar je even heerlijk kunt relaxen. Bij de Bon Bini Bar kan je terecht voor drankjes en lekkernijen. Relaxen of juist actief doen Wil je toch iets anders doen, wat dacht je van een bezoek aan de sauna, het Turkse stoombad of een van de ontspannende kruidenbaden. Toch maar sportief doen. In het sportcentrum kun je, onder deskundige begeleiding, naar hartelust sporten. Diverse apparaten staan er tot je beschikking.

Google Maps

Adres

Aquadome Scheldorado
Stuvesande 2
4532 MH Terneuzen

Uitjes in de buurt

Reviews van Aquadome Scheldorado

27 July 2010

Gezellig zwembad, de kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad! Enigste minpunt was de trage bediening in het restaurant.

A. de Visser

20 December 2010

Het zwembad is niet reusachtig groot, maar zeker leuk om naar te toe gaan! Zeker voor de kinderen is er zeer veel te doen en voor onszelf zijn er speciale baden, bubbelbaden en een turkse tuin (stoomcabine). In tegenstelling tot Mevr. Doggen hadden wij de temperatuur subtropisch.

A. de Visser

15 January 2011

Het zwembad ziet er leuk uit maar is erg klein. Subtropisch was het beslist niet! Wat viel de temperatuur tegen.

Mevr. Doggen

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.