Aqua Mundo

Peer (België)
Aqua Mundo Erperheide
Erperheidestraat 2
B-3990 Peer (België)

De kinderen vermaken zich op een veilige manier in het Kinder-doe-bad. Naast het subtropisch zwemparadijs is er ook het Aziatisch Vissersdorp. In dit snorkelbad zwem je tussen de prachtigste tropische vissen. Maar er zijn nog meer activiteiten, zoals duiken, watergames en aquarobics.

Duiken
Ontdek de onderwaterwereld met het duik arrangement en sluit je avontuur af met een optionele en meeslepende rit op de onderwaterscooter. Je kunt het duik arrangement van te voren reserveren en boeken. Zo ligt alles voor je klaar om direct aan de onderwater belevenis te beginnen.

Watergames
Voor de kinderen is er altijd veel te doen in Aqua Mundo Erperheide. Ze hoeven zich ook niet alleen te vermaken. Aqua Mundo Erperheide organiseert leuke watergames, zowel onder als boven water.

Aquarobics
Begin de dag fit en vrolijk met 30 minuten Aquarobics. Ontdek de weerstand van het water middels leuke oefeningen. Met aquarobics train je onder water al je spieren. Het is een intensieve training voor je buik, billen en benen. En het is ook nog eens erg leuk, omdat alle oefeningen op de maat van de muziek uitgevoerd worden.

Bezoek de website >>

Vissen
Zwemmen
Zwembad

  Kaartjes met korting voor Aqua Mundo

  Center Parcs
  Bekijk alle aanbiedingen en acties van Centerparcs en boek direct online.

  Reviews van Aqua Mundo

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.