Aqua Mundo de Kempervennen

Westerhoven
Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven
Ontdek de onderwaterwereld met een duik arrangement of ga lekker snorkelen in het Leven in Zee-bad. Voor de peuters is er een Kinder-doe-bad. Aqua Mundo de Kempervennen heeft bijna teveel om op te noemen.

Duiken
Ontdek de onderwaterwereld met het duik arrangement en sluit je avontuur af met een optionele en meeslepende rit op de onderwaterscooter. Je kunt het duik arrangement van te voren reserveren en boeken. Zo ligt alles voor je klaar om direct aan de onderwater belevenis te beginnen.

Snorkelen
In het Leven in Zee-bad van Aqua Mundo de Kempervennen snorkel je daadwerkelijk tussen de tropische vissen. Dit initiatief is in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds tot stand gekomen. Dit tropische zwembad is niet alleen prachtig, maar ook leerzaam.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Aqua Mundo de Kempervennen

  Center Parcs
  Bekijk alle aanbiedingen en acties van Centerparcs en boek online met korting.
  Opgelet! Tijdens de Vakantie Voordeeldagen krijg je de maximale vroegboekkorting van 20% op alle schoolvakanties in 2020. En krijg je 3 activiteiten cadeau.

  Reviews van Aqua Mundo de Kempervennen

  11 juni 2016

  Heel mooi zwembad. Echt een aanrader. Of het nou voor een dagje is, voor een vakantie of voor een schoolreisje. Het blijft mooi en vooral leuk.

  Jochem
  Jochem

  17 februari 2015

  Heel mooi zwembad met een heerlijke temperatuur. Je bent er zeker wel een dagje zoet.

  Sander
  Sander

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden