Aqua Mundo de Kempervennen

Westerhoven

Ontdek de onderwaterwereld met een duik arrangement of ga lekker snorkelen in het Leven in Zee-bad. Voor de peuters is er een Kinder-doe-bad. Aqua Mundo de Kempervennen heeft bijna teveel om op te noemen.

Duiken
Ontdek de onderwaterwereld met het duik arrangement en sluit je avontuur af met een optionele en meeslepende rit op de onderwaterscooter. Je kunt het duik arrangement van te voren reserveren en boeken. Zo ligt alles voor je klaar om direct aan de onderwater belevenis te beginnen.

Snorkelen
In het Leven in Zee-bad van Aqua Mundo de Kempervennen snorkel je daadwerkelijk tussen de tropische vissen. Dit initiatief is in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds tot stand gekomen. Dit tropische zwembad is niet alleen prachtig, maar ook leerzaam.

Kaartjes met korting voor Aqua Mundo de Kempervennen

Actie van de Dag
Koop je tickets bij Actie van de Dag en profiteer alleen vandaag van deze goedkope ticketprijzen.
Ticket vanaf € 409,00
Center Parcs
Bekijk alle aanbiedingen en acties van Centerparcs en boek online.
TUI
Bekijk de voordelen van boeken bij TUI. Vanaf nu is Center Parcs de Kempervennen ook te boeken bij TUI.
Google Maps

Adres

Aqua Mundo de Kempervennen
Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven

Uitjes in de buurt

Reviews van Aqua Mundo de Kempervennen

17 February 2015

Heel mooi zwembad met een heerlijke temperatuur. Je bent er zeker wel een dagje zoet.

Sander

11 June 2016

Heel mooi zwembad. Echt een aanrader. Of het nou voor een dagje is, voor een vakantie of voor een schoolreisje. Het blijft mooi en vooral leuk.

Jochem

9 November 2019

Personeel is vriendelijk. Zwembad sfeervol als altijd. 's Avonds na 20.00u deden ze de lichten aan boven hwt golfslagbad. Dat was wel een stuk prettiger, want het was wel erg donker. De watertemperatuur vind ik wat aan de lage kant. Bubbelbad is dan wel lekker, al zou die ook wat warmer mogen. En vaker bubbelen. Prijzen (zaterdagavond) zijn wel erg hoog geworden. En jammer dat het onwijs naar urine stinkt bij de kleedkamers. Dat is niet van één ongelukje gekomen lijkt me.

S

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.