Zevenhuizerplas

Zevenhuizen
Route.nl

Zevenhuizen

De Zevenhuizerplas is een watersportparadijs en een heerlijk plekje om te zonnebaden, maar je kunt er ook mooi wandelen. Ontdek de natuureilandjes en de vele watervogels!

Skyline
Je startpunt van vandaag ligt op een heel bevoorrecht plekje. Het eiland Lake7 / Beachclub7 vind je aan de Zevenhuizerplas, met een privé strand met ligbedden en beach cabana’s. Op het terras kun je wat lekkers eten en drinken, met schitterend uitzicht over het water. De Zevenhuizerplas is een heel bijzonder meer, met de skyline van Rotterdam erachter. De stad ligt op een steenworp afstand, maar rond het water geniet je van de rust.

Vogels spotten
De Zevenhuizerplas is ontstaan door zandwinning. Het is een waar paradijs voor watersporten. Veel Rotterdammers komen hier om te kanoën, suppen, zeilen en surfen: leuk om te zien! Als je om het meer heen wandelt kom je al snel van het drukke Nesselandse strand in de rustige natuurrijke gedeeltes. Hier zie je watervogels als de ijsvogel, aalscholver, reiger en allerlei rietvogels. Aan de noordoever ligt een moerasbos en je kunt twee van de vier natuureilandjes bezoeken.

Bezoek de website >>

Route Zuid-Holland

    Reviews van Zevenhuizerplas

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden