Wandelsafari

Ossenzijl
Buitencentrum Weerribben
Hoogeweg
Ossenzijl

Wil je weleens een ander soort bedrijfsuitje? Ga dan mee op onze wandeltocht in de Weerribben. Trek stevige schoenen aan, zet uit die mobiele telefoon en ga op ontdekkingstocht door de ongerepte natuur. Het is een belevenis die je niet snel zult vergeten.

Programma

Onder leiding van een gids ga je mee op ontdekkingstocht door de woeste natuur van de Weerribben. Tijdens deze wandeling zie je alle bijzondere plekken van het Nationale Park. Aan de hand van opdrachten leer je zowel de natuur als cultuur van het gebied beter kennen. Eenmaal terug in Buitencentrum Weerribben test je jouw opgedane kennis met de Weerribben Quiz, onder het genot van een heerlijke lunch.

Bedrijfsuitje 

Heb je zelf ideeën voor een thema of bijzondere wensen? Laat het ons dan weten. We brengen jouw arrangement graag helemaal op smaak, zodat je volop kunt beleven, ontdekken en genieten op de fraaiste plekjes van de Weerribben. En helemaal mooi: door te kiezen voor een van onze Buitengewone Bedrijfsuitjes, steun je tegelijkertijd ons werk in de natuur. Een extra reden om vandaag nog contact op te nemen. Staatsbosbeheer wenst je alvast buitengewoon veel buitenplezier!

Bezoek de website >>

  Reviews van Wandelsafari

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden