Vroomshoop

Den Ham
Route.nl

Den Ham

Deze mooie lange wandeling neemt je vanuit Café Restaurant Cafetaria Harwig in Den Ham mee naar Vroomshoop. En terug. Een heerlijk afwisselende wandeling door een prachtig landschap.

Mageler es
Den Ham is een sfeervol brinkdorp. Je ziet er enkele fraaie panden, zoals Saksische boerderijen. De toren van de fraaie dorpskerk dateert nog uit 1607. Net buiten het dorp loop je de Mageler es op. Zittend op het bankje aan de top heb je een geweldig uitzicht over de omgeving. En ervaar je een heerlijk verkwikkende stilte. Rondom de es ligt een krans van boerderijen.

Zandstuve
De Zandstuve is een ideaal bos voor wandelliefhebbers. Je loopt hier over licht glooiende, meanderende zandpaden. Er groeien vooral lariks, fijnspar en douglasspar, al zijn er ook percelen met jonge eiken. In Vroomshoop kun je terecht voor een koffie met iets lekkers of een lunch bij Brasserie Restaurant “De Aanleg”. Vanaf het terras kijk je uit op de langsvarende bootjes. Na enkele kilometers door bos en buitengebied gewandeld te hebben, eindig je de route bij Café Restaurant Cafetaria Harwig.

Bezoek de website >>

Route in Overijssel

  Reviews van Vroomshoop

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt