Vaartocht

Naarden
Natuurmonumenten
Meerkade
1412 AB Naarden

Ervaar de rust en stilte in het natuurgebied en daardoor ook in jezelf!.

Vaar over het Naardermeer in alle rust. De avond valt, de natuur komt tot rust en zelf zijn we stil op de boot. Zo kun je genieten van de ruimte en de stilte om je heen en ervaren hoe deze stilte ook in jezelf te vinden is. Je vaart zo'n 2,5 uur met een overdekte fluisterboot.

Tijdens de vaartocht wordt niet of nauwelijks gesproken, zodat er ruimte is voor meditatie. Zo kun je één worden met de natuur. Een moment om op te laden in ons vaak drukke leven. Kom tot rust met de avondgeluiden van de natuur om je heen.

Oudste natuurmonument

Helder water, dicht moerasbos en drassige weilanden; het Naardermeer ligt als een groene oase tussen Amsterdam en Hilversum. Zeldzame dieren als de otter en purperreiger voelen zich helemaal thuis in dit beschermde natuurgebiedIn en op het water kun je lepelaars, purperreigers en zilverreigers spotten.

Wil je met een rolstoel mee aan boord? Stuur dan een mailtje naar begooienvechtstreek@natuurmonumenten.nl of bel naar het kantoor van Natuurmonumenten 035-699 0000. Bereikbaar tijdens kantooruren van ma t/m vr.

Richtlijnen Corona

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM, geldend vanaf 25 februari. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.

Handig om te weten

 • Neem anti-muggenmiddel mee!
 • Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken, na een activiteit in de natuur.
 • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
 • Vergeet je verrekijker niet!
 • Honden mogen bij deze activiteit niet mee.

Bezoek de website >>

Rust en ruimte vaartocht Naardermeer

  Reviews van Vaartocht

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden