Rondvaart

Naarden
Naardermeer, Erf Stadzigt
Meerkade
1412 AB Naarden

De beste manier om het Naardermeer te ervaren is op het water. Stap aan boord van onze fluisterboot!

Ervaar het oudste natuurmonument van Nederland vanaf het water. Een oase van rust middenin de randstad. Onze excursiegids neemt je mee naar de mooiste plekjes van het Naardermeer. Misschien zie je wel de blauwe flits van een voorbij schietende ijsvogel of zie je een ringslang zonnen langs op het rietland.

Oudste natuurmonument

Een boottocht over het Naardermeer is varen door het oudste natuurmonument van Nederland. Een beschermd gebied zowel nationaal als internationaal. Het Naardermeer staat bekend om haar broedende aalscholvers. De moerasbossen en rietlanden met ondiepe plassen bieden veel dier- en plantensoorten een goede leefomgeving. Hier leven onder andere purperreigers, boommarters en reeën.

Wil je met een rolstoel mee aan boord? Stuur dan een mailtje naar begooienvechtstreek@natuurmonumenten.nl of bel naar het kantoor van Natuurmonumenten: 035-699 0000. Bereikbaar tijdens kantooruren van ma t/m vr.

Handig om te weten

 • Neem anti-muggenmiddel mee.
 • Draag bedekkende kleding.
 • Controleer jezelf altijd op teken na een activiteit in de natuur.
 • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
 • Honden mogen niet mee tijdens deze activiteit
 • Iets eten na een vaartocht op het Naardermeer? Gasterij Stadzigt is de plek voor koffie, lunch of een hapje eten. Wil je een dagschotel reserveren? Dat kan via info@gasterijstadzigt.nl minimaal één week van tevoren. Gasterij Stadzigt is tot 18:00 uur open.

Bezoek de website >>

Rondvaart over het Naardermeer

  Reviews van Rondvaart

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden