Kindertheater

Schoorl (navigatieadres: Heereweg 62, daar afslaan naar Oorsprongweg)
Buitencentrum Schoorlse Duinen
Oorsprongweg
Schoorl (navigatieadres: Heereweg 62, daar afslaan naar Oorsprongweg)

In Buitencentrum Schoorlse Duinen verzorgt Poppentheater Belletje Sterk regelmatig leuke voorstellingen voor kinderen. De verhalen sluiten aan bij de natuur in Schoorl en de seizoenen. Bezoek met je kinderen één van de voorstellingen. Aansluitend aan elke voorstelling maken de kinderen onder begeleiding een kabouter of een elfendeurtje dat ze mee naar huis kunnen nemen. De voorstellingen beginnen om 11.00 en 14.00 uur.

Sneeuw in het bos van Kabouter Zako: 22 en 24 februari, 6 maart
Het is hartje winter en opeens staat er een wensput in het bos . Wie heeft er iets te wensen? Kom je ook kijken naar deze vrolijke 2+ voorstelling om te zien waar de sneeuw vandaan komt?

Wintersprookje: 27 februari
Het is winter en dat wordt gevierd in het Elfenbos. Elfje Fier is dikke vriendjes met Oehoe. Samen met Muis en Kabouter Zako beleven ze winterse avonturen als ze het feest aan het voorbereiden zijn.

Aan Zee!: 23 maart
Ieder jaar viert Poppentheater Belletje Sterk “Wereld Poppentheater Dag”. Kom naar deze vrolijke 2+ voorstelling en beleef het avontuur van Bobbie die op het strand woont en vriendschap sluit met een grote vis. 

Wol Wel!: 10 april
Kabouter Zako zoekt wol want hij heeft het koud. De dieren in het bos en natuurlijk Elfje Fier willen hem allemaal wel helpen. Kom kijken naar deze vrolijke 2+ voorstelling. 

Kabouter Zako bij de Koning: 24 april
Hoera, het is feest want de koning is jarig. Wat geef je een koning die alles al heeft? Iedereen wil een tompouce eten met de koning, ook de dieren in het bos. Kabouter Zandkorrel gaat de koning feliciteren, weet hij een goed cadeau? Kom kijken hoe deze grappige koningsvoorstelling goed afloopt.  

Bezoek de website >>

  Reviews van Kindertheater

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden