Hulkesteinse Bos

Zeewolde
Route.nl

Zeewolde

Even onthaasten met een wandeling door de natuur? Bezoek dan eens de bossen op Flevoland. Deze route neemt je mee door het Hulkesteinse Bos.

Nuldernauw
De route start vanuit Erkemederstrand, een prachtig gelegen camping aan het strand van Flevoland. Vanuit hier wandel je een stukje langs het Nuldernauw. Je kijkt mooi uit over het water, aan de overkant ligt de Gelderse Vallei. Een uitzicht waardoor je vanzelf terugschakelt. Je komt voorbij de Nijkerkersluis die het Nuldernauw van het Nijkerkernauw scheidt. Vervolgens loop je een stuk langs de bosrand en de uitgestrekte weilanden.

Spakenburg
Het Hulkesteinse Bos ligt in het oeroude stroomgebied van de rivier de Eem. Daardoor bestaat de bodem uit een mix van klei, zand en veen, zodat je tijdens het lopen veel soorten bomen en planten ziet. Het Hulkesteinse Bos is ongekend stil, een genot om te wandelen. Lopend langs de bosrand heb je regelmatig doorkijkjes over het Nijkerkernauw. Vanaf een strandje zie je aan de overkant van het water bijvoorbeeld Spakenburg liggen.

Bezoek de website >>

Hulkesteinse Bos wandelen

  Reviews van Hulkesteinse Bos

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden