Duinen van Goeree

Ouddorp
Route.nl

Ouddorp

De Duinen van Goeree is een prachtig natuurgebied op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Trek je stevige en waterdichte schoenen aan en kom hier genieten van de zilte zeelucht en het natuurschoon.

Branding
Bij Strandpaviljoen C-Side kun je eerst een drankje en iets lekkers nemen, zodat je met voldoende energie op pad gaat. Het eerste deel van de route wandel je over het mooie brede zandstrand, terwijl je het geluid van de branding hoort. Vanaf knooppunt 43 maakt het zandstrand plaats voor met helm begroeide duinen en stroomgeulen. Een heerlijk ruig landschap waar je van de stilte kunt genieten!

Middelduinen
Rondom knooppunt 50 loop je door de Oostduinen. Je wandelt hier door een waterwingebied met droge duingraslanden waar onder andere het lekker ruikende tijm groeit. Vanaf knooppunt 49 loop je door de Middelduinen, een natuurgebied dat rond het jaar 600 ontstond en bijna niet door de mens veranderd is. Uniek! Bij mooi weer kun je de voeten nog even koelen door pootje te baden, vervolgens geniet je bij Strandpaviljoen C-Side van het goede strandleven.

Bezoek de website >>

Route Zuid-Holland

  Reviews van Duinen van Goeree

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden