Vrouwen Uitjes

Vrouwen uitjes

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit om met jouw vriendinnen te gaan doen? Een dagje winkelen is natuurlijk altijd goed, zeker als jullie daarna gaan wijnen op het terras. Of het welbekende spa-dagje maar weer eens doen? Maar je vergeet dat er zoveel meer te doen is in Nederland waardoor je misschien een klein stapje uit je comfortzone moet stappen maar wel een geweldige dag beleeft!
Vrouwen uitjes

Vriendinnen dag

Het is eindelijk weer tijd voor de vriendinnen dag waar je al tijden op zit te wachten. Heerlijk met de meiden bijkletsen met een goed glas wijn erbij. Om de dag wat specialer te maken kunnen jullie trouwjurken gaan passen voor de lol of hebben jullie meer behoefte aan iets spannends, breng dan een bezoekje aan de wijn escape room. In Nederland zijn er zoveel unieke uitjes die jullie dag helemaal té gek kan maken! En hoe leuk zal het zijn dat jullie de vriendschap eens vastleggen tijdens een fotoshoot, speciaal voor vriendinnen! Zo hebben jullie een prachtig aandenken aan deze dag.
Vriendinnen dag

Een creatieve middag

Hoe lekker is het om even een creatieve middag te hebben. Een prachtige vaas van mozaïek maken of juist een heerlijke sushi workshop volgen. Wij vrouwen houden ervan om lekker met onze handen bezig te zijn en het is natuurlijk mooi meegenomen als wij ook nog iets leren van deze creatieve middag. Verzamel jouw vriendinnen en volg een leuke kookworkshop. Taarten bakken, tapasgerechten maken, een high-tea verzorgen of juist een hele culinaire kook- en wijnworkshop volgen, het kan allemaal! Wanneer het buikje goed gevuld is, dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Pak jij liever een kwast, beitel, fotocamera of naald en draad vast? Een kwast? Doe mee aan een leuke schilderworkshop, hier zijn zoveel verschillende soorten van. Schilderen als Bob Ross, natuur schilderen of een knappe naakte man schilderen? 

Er zijn nog vele andere workshops waardoor jij een spectaculaire middag kan beleven met de meiden. Ooit wel eens gehoord van een workshop glasblazen of een workshop foute kerst truien maken? Een workshop chocolade is ook een perfect uitje voor vrouwen! Wil je echt in een deuk liggen van het lachen, volg dan een paaldansworkshop, dat is gegarandeerd lachen!
Een creatieve middag

Pure ontspanning

Het is heerlijk om een middag of avond te gaan ontspannen met vriendinnen. Zoek een leuke spa of wellness centrum op bij jullie in de buurt en maak je klaar voor een dag volledige ontspanning. Een uitgebreide massage mag natuurlijk niet ontbreken! Dit uitje is ook ideaal om een weekendje weg van te maken met de dames. Zoek dan een rustige plek op met een mooie natuur in de omgeving en ga heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving.
Pure ontspanning

De ideale afsluiting

Helaas zit de heerlijke dag met de vrouwen er weer op en wordt deze natuurlijk goed afgesloten bij een restaurant met een lekker wijntje. En als jullie de fotoshoot in de middag hebben gedaan, valt er nog heel wat af te lachen!
De ideale afsluiting