Virtual Reality

Den Bosch

Het spelen van de VR Adventure is een unieke ervaring die je lang na zal blijven. Voor 75 minuten bevind je je in een compleet onbekende wereld en giert de adrenaline door je lichaam… Kies je er bijvoorbeeld voor om de strijd aan te gaan met je vijanden in je favoriete gamewereld of heb je altijd al wel eens op het hoogste gebouw van New York willen staan..? De Virtual Reality Room maakt het allemaal mogelijk!

De hele ervaring voelt realistisch aan, omdat je er volledig in zit. Hierdoor vergeet je de echte wereld om je heen. Daag elkaar uit of werk samen tijdens een van onze vele VR games. Vooraf wordt een keuze gemaakt in het aantal VR headsets dat jullie willen gebruiken. Zo is het mogelijk om tegelijkertijd te spelen of juist om de beurt. Ben je competitief? Kies er dan voor om tegen elkaar te spelen. Door de multiplayer functie is het mogelijk om elkaar daadwerkelijk te zien in de virtuele wereld. Daag je medespeler uit!

Tijdens een sessie in onze VR room verveel je je nooit! Als je zelf niet aan het spelen bent, kun je op het scherm van je teamgenoten meekijken en hen assisteren met de game of gewoon genieten van het gestuntel. Leer elkaar kennen en verbeter de onderlinge band van jouw team.

Kun jij het aan en durf je je over te geven aan de wereld van de Virtual Reality?

Google Maps

Adres

VR Adventure Den Bosch
Karrenstraat 22
5211EH Den Bosch

Uitjes in de buurt

Schiphol-Oost
Bestel tickets met 44% uitjes korting
Vlieg er 's uitVlieg er 's uit
Amsterdam
VR-diningVR-dining
Op jouw gewenste locatie
VR Dining - Game EditionVR Dining - Game Edition

Reviews van Virtual Reality

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.