Beleef Virtual

Nijmegen
EnjoyVR Virtual Reality
Klein Marienburg 3
6511PL Nijmegen

Het leukste uitje met indrukwekkende Virtual Reality. Het lijkt op een bioscoopfilm waarin jezelf de hoofdrol speelt. EnjoyVR heeft drie studio's waarin je oneindig veel verschillende virtual reality-ervaringen beleeft. Stap in de racesimulator en vlieg met grote snelheid over het F1 circuit, versla zombies met een geweer, beleef de spannendste rollercoasters, beklim de Mount Everest of geniet van diepzeeduiken.

“WOW, dit is gaaf” is een veel gehoorde reactie. Je boekt een studio vanaf 2 tot 50 personen, bijvoorbeeld met je vrienden, familie of collega’s. Het uitje bij EnjoyVR start vervolgens met een kopje koffie/thee of frisdrank, waarna je uitleg krijgt over de virtual reality experience. Kies vervolgens een thema en de beleving kan beginnen.

Terwijl de ene aan het spelen is met een VR-bril op, kijkt de ander toe. En dat levert hilarische momenten op! Waar jij in de 3D-wereld walvissen denkt aan te raken, bergen trotseert en op grote hoogtes balanceert, ziet de rest op een TV-scherm waar je je bevindt. Zodra je de VR-bril afzet sta je weer met beide benen op de grond en is het de beurt aan de volgende.

Je kunt je foto’s en video’s gemakkelijk delen op social media want wifi is gratis beschikbaar.Kom naar EnjoyVR in Nijmegen Centrum voor een uitje waar je nog vaak met veel plezier op terugkijkt. Bekijk ook de arrangementen op onze website zoals een volledig verzorgd kinderfeest inclusief slagroomtaart. Ook geschikt voor grote groepen.

Bezoek de website >>

Bedrijfsuitje met Virtual Reality
VR Racen
Spel spelen
Virtual Reality
In de Game
Actieve game spelen
Unieke beleving

    Reviews van Beleef Virtual

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.