Wijnbouwcentrum

Groesbeek
Het Wijnbouwcentrum
Bredeweg 2
Bredew Groesbeek

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. 

Jouw evenement tussen de wijnvaten. Vergaderen in het wijnproeflokaal met uitzicht op de plek waar de druiven worden verwerkt tot de heerlijkste lokale wijnen. Of – bij goed weer – een netwerkborrel met uitzicht op het glooiende landschap en de wijngaard. Het kan allemaal bij het Nederlands Wijnbouw Centrum in Groesbeek.

Wijnbeleving in Groesbeek
Dit centrum richt zich op biologische wijnbouw, wijnproductie en analyse en wijnhandel. Hier bijeen komen is een bijzondere ervaring. Het nieuwe onderkomen van het Wijnbouwcentrum is gebouwd volgens ecologische en duurzame principes. Je kunt er terecht met een klein gezelschap, maar ook met grotere groepen. Het meest spectaculair is iets te organiseren op de ‘productievloer’. Maar ook de grote zaal leent zich uitstekend voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Workshops bij het Wijnbouwcentrum
Het Wijnbouwcentrum biedt allerlei teambuilding en andere activiteiten, van 'Secret Wine Tour' tot schilderen in de wijngaard of leren hoe een wijngaard moet worden onderhouden Daarnaast is het Nederlands Wijnbouwcentrum ook het kennis en expertisecentrum voor de wijnprofessional en daarbij een gecertificeerde Wine and Spirit Education Trust opleider (de internationale wijnopleiding). Maar je kunt er ook thematische en verdiepende wijn workshops en masterclasses volgen.

Landelijke omgeving van het Wijnbouwcentrum
Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum ben je op een prachtige landelijke plek, die bijna on-Nederlands aandoet. Heb je iets met wijn, dan is dit jouw locatie!

Waarom kies je voor het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek?

 • landelijke ligging
 • duurzaam en sociaal
 • interessante en inspirerende omgeving, met het accent op wijnbouw
 • veel aanvullende activiteiten en workshops mogelijk
 • geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, congressen, evenementen, teambuiding, heisessies
   

Bezoek de website >>

  Reviews van Wijnbouwcentrum

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.