Het Wijnbouwcentrum

Groesbeek

Jouw evenement tussen de wijnvaten. Vergaderen in het wijnproeflokaal met uitzicht op de plek waar de druiven worden verwerkt tot de heerlijkste lokale wijnen. Of – bij goed weer – een netwerkborrel met uitzicht op het glooiende landschap en de wijngaard. Het kan allemaal bij het Nederlands Wijnbouw Centrum in Groesbeek.

Wijnbeleving in Groesbeek

Dit centrum richt zich op biologische wijnbouw, wijnproductie en analyse en wijnhandel. Hier bijeen komen is een bijzondere ervaring. Het nieuwe onderkomen van het Wijnbouwcentrum is gebouwd volgens ecologische en duurzame principes. Je kunt er terecht met een klein gezelschap, maar ook met grotere groepen. Het is heerlijk om hier met goed weer iets te organiseren, tussen de wijnranken. Maar de grote zaal leent zich het hele jaar door uitstekend voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Workshops bij het Wijnbouwcentrum

Het Wijnbouwcentrum biedt allerlei teambuilding en andere activiteiten, van 'Secret Wine Tour' tot schilderen in de wijngaard of leren hoe een wijngaard moet worden onderhouden Daarnaast is het Nederlands Wijnbouwcentrum ook het kennis en expertisecentrum voor de wijnprofessional en daarbij een gecertificeerde Wine and Spirit Education Trust opleider (de internationale wijnopleiding). Maar je kunt er ook thematische en verdiepende wijn workshops en masterclasses volgen.

Landelijke omgeving van het Wijnbouwcentrum

Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum ben je op een prachtige landelijke plek, die bijna on-Nederlands aandoet. Heb je iets met wijn, dan is dit jouw locatie!

Google Maps

Adres

Het Wijnbouwcentrum
Bredeweg
Bredew Groesbeek

Uitjes in de buurt

Bottrop-Kirchhellen (Duitsland)
Bieden vanaf € 1,00
Movie Park GermanyMovie Park Germany
Alphen aan de Rijn
SloepverhuurSloepverhuur
Rijnsburg
Sloep hurenSloep huren
Eindhoven
SuppenSuppen

Reviews van Het Wijnbouwcentrum

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.