Spant!

Bussum
Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402SB Bussum

Organiseer je een event met allure, dan ben je bij Spant! op het juiste adres. De grote theaterzaal biedt onbegrensde mogelijkheden voor presentaties. De inrichting is warm en smaakvol, met veel natuurlijke elementen en steeds wisselende kunstexposities. 

Meer dan duizend plaatsen

Naast de grote zaal (1100 zitplaatsen) zijn er nog een aantal kleinere (theater)zalen, die ingericht kunnen worden voor alle mogelijke doeleinden. Het grote plein, de foyers en het restaurant zijn ideaal voor ontmoeting. Spant ligt centraal in het land (nabij snelwegen A1 en A27), het OV is op 10 minuten loopafstand. Spant werkt bijzonder duurzaam, wist je dat alle bezoeken aan Spant 100% CO2 neutraal zijn? 

Duurzaam met sfeer en allure

Spant! is vanaf 2011 een zelfstandig theater en evenementenlocatie. Er worden uiteenlopende congressen en evenementen georganiseerd: van modeshows tot regionale bedrijvendagen. Zowel plaatselijke verenigingen als multinationals voelen zich er thuis. 

Centrale ligging

Bussum ligt in het Gooi, en misschien ken je Spant! wel van de opnames van Popstars, Het Beste Idee van Nederland of The Voice of Holland. Of van Ren je rot of Stuif es in, jeugdsentiment!

Spant! & Fier

Catering en zaalhuur kunnen volledig op maat worden aangeboden. Wil je lekker buiten iets organiseren? Spant exploiteert ook het naastgelegen Fier Bussum, een van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Waarom boek je Spant!?

 • Jeugdsentiment in een mooi gerestyled verduurzaamd pand
 • Je event wordt CO2 neutraal georganiseerd
 • Geschikt voor grotere events
 • Centraal in het land
 • Goed bereikbaar met trein en auto
 • Maatwerk voor je event

Fotografie onder meer van Ad Bogaard

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van Spant!

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden