Saahm

Maarssen

Deze zomer reserveer je bij Saahm: een unieke plek om in het weekend af te spreken met familie en vrienden.

Een Staycation in eigen land klinkt ineens heel aantrekkelijk! Op een verborgen plek aan de Maarsseveense Plassen in Midden Nederland ontdek je Saahm: een zomerse eigen plek waar je met familie, vrienden en collega’s het vakantiegevoel ervaart. Heerlijk loungen in een zitzak, met de voetjes in het zand, droom weg met het uitzicht over het water of ga op ontdekkingstocht met een kano of sup board in het krekengebied van de Maarsseveense Plassen.

De relaxte sfeer, de heerlijke proeverij van diverse hapjes en de leuke activiteiten voor jong en oud zijn de ingrediënten voor een bijzonder dagje uit. Ook op een minder zonnige dag geniet je bij Saahm van een eigen plek in de serre of op het overdekte terras. Beleef deze dag met de kinderen want ook aan hen hebben wij gedacht.

Groepsarrangementen – nog meer samen
Voor gezelschappen vanaf 15 personen bieden we exclusieve all-in arrangementen bij Saahm. Geniet met familie en vrienden van het Saahm lunch, Saahm Happas of het Saahm diner arrangement waar alle activiteiten bij inbegrepen zijn.

Door de centrale ligging hoef je niet ver te rijden, en je parkeert de auto gratis op het ruime parkeerterrein. Dat is Saahm: Samen Afspreken Aan Het Meer. Boek nu voor de weekenden in de maanden juli en augustus.

Google Maps

Adres

Saahm
Herenweg 55
3602AN Maarssen

Uitjes in de buurt

Den Bosch
Sloep VarenSloep Varen
Lattrop-Breklenkamp
SterrenkubusSterrenkubus
Nieuw Milligen
Landal Rabbit HillLandal Rabbit Hill
Bloemendaal aan Zee
Camping De LakensCamping De Lakens
Op meerdere locaties
Van Der Valk HotelVan Der Valk Hotel

Reviews van Saahm

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.