Rozet

Arnhem
Rozet
Kortestraat 16
6811EP Arnhem

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

Rozet is een evenementenlocatie met enorm veel uitstraling. Gelegen in hartje centrum en het middelpunt voor cultuur, informatie, educatie en erfgoed in Arnhem. Het gebouw is door haar ontwerp, uitvoering en interieur een gebouw waar de stad Arnhem trots op is.

Het gebouw won maar liefst vier architectuurprijzen. Het heeft een uitnodigend ontwerp, met als blikvanger een enorme binnenstraat van 200 meter lengte die door het gebouw naar de bovenste verdieping met het prachtige uitzicht over de stad loopt.

Locatie als belevenis

Een gebouw dat van beneden tot boven een belevenis is. Waar je ook kijkt, naar binnen of buiten, zie je iets bijzonders en treffends moois. Bovendien is het zo slim ontworpen, dat je bij een evenement van alle gemakken en over alle nieuwste techniek beschikt. Rozet is zo’n gebouw waar mensen voor omrijden om het te gaan bekijken.

Panoramaterras

Arnhem is volgens sommigen gewoon het nieuwe Amsterdam. We zouden het zelf niet durven beweren, maar Arnhem is hoe dan ook de moeite waard. Bij Rozet bevind je je in het culturele hart van de stad. Vanaf het fenomenale panoramaterras kijk je uit op de historische kant ervan.

Bereikbaarheid

Rozet heeft zelf geen overnachtingsmogelijkheden, maar heeft goede afspraken met het naastgelegen hotel Holiday Inn Express Arnhem, mocht je een meerdaagse willen organiseren. Parkeergelegenheid is op aanvraag te regelen, maar met het station op loopafstand ga je ook net zo gemakkelijk met de trein.

Rozet biedt culinaire arrangementen en creatieve en educatieve programma’s. Hierbij maken ze gebruik van de kwaliteiten van alle partners in Rozet.

Waarom boek je Rozet?

 • Architectonische belevenis
 • Veel mogelijkheden voor verschillende soorten meetings
 • Op loopafstand vanaf Arnhem CS
 • Dakterras met panoramisch uitzicht
 • Mooi kleinschalig auditorium met uitzicht op de Eusebiuskerk
 • Cultuurhistorische en educatieve functie
 • Er wordt met veel toewijding meegedacht over je event

Foto's onder meer van Gerben Grotenhuis

Bezoek de website >>

  Reviews van Rozet

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.