Puur Terschelling

Terschelling Oosterend
Puur Terschelling
Oosterend 39
8897 HX Terschelling Oosterend

Er zijn op het eiland talloze prachtige routes waar ze je langs kunnen vervoeren en waar van alles te zien is.
De huifkartochten gaan van west tot oost.

Je kunt een tocht boeken met een duur vanaf 1,5 uur tot en met een dag- of avondtocht.
Het is mogelijk om een huifkartocht geheel naar eigen inzicht in te vullen.

Denk bijvoorbeeld aan een picknick, excursie, bezichtiging of het doen van een spelletje onderweg.
Het nuttigen van een hapje en een drankje kan zowel op de karren als bij de plaatselijke horeca op het eiland.
Bij elke tocht wordt er onderweg wel even gestopt voor het nuttigen van koffie of thee en limonade voor de kinderen.

De huifkarren
De huifkarren zijn comfortabel en hebben aan de achterzijde een gemakkelijke instap. Ze zijn voorzien van gestoffeerde banken (in lengterichting). De overkapping is waterdicht en rondom voorzien van plastic ramen, zodat je tijdens de gehele rit volop van het uitzicht kan genieten. De voor- en achterkant kunnen (bij koud weer) dicht. In de winter worden de huifkarren - indien nodig - verwarmd. Er zijn fleece dekens aanwezig. Omdat er geen obstakels tussen de banken zijn geplaatst, kan men onderweg gemakkelijk van plaats wisselen en is er voldoende beenruimte.

Ezelwandelingen
Altijd al eens net als Pipo de Clown en Mammaloe een wandeling willen maken met een ezel? Je kunt nu bij puur terschelling een ezeltocht maken van 2,5 uur. Voor u vertrekt krijgt u een uitgebreide instructie en kan onze ezel geborsteld worden. Na deze kennismaking krijgt de ezel een zadel op de rug en de tocht kan beginnen. Het eerste stuk zal er iemand van ons een eindje meelopen, daarna gaat u alleen met de ezel verder. U kunt kiezen uit beschreven routes van verschillende tijds duur. Uiteraard is er een andere route of eindpunt bespreekbaar.

Vertrekpunten
De tochten vinden plaats op vaste dagen en tijden vanaf bepaalde opstapplaatsen op het eiland. Maar het is ook mogelijk om van een van te voren afgesproken plaats te vertrekken.

Bezoek de website >>

Huifkar op het strand
Paarden op het strand
paarden langs het water

  Reviews van Puur Terschelling

  8 January 2018

  De appelflappen-versie van de huifkartocht was geweldig. Prachtige tocht met een leuke gids. En de ontvangst in de gezellige knusse schuur met héél veel appelflappen, warme chocomelk en marshmallows maakte het helemaal compleet. We (vier volwassenen, twee kinderen) hebben ontzettend genoten!

  Christine
  Christine

  12 October 2017

  Net iets meer voor kleine kinderen, had verwacht dat men de Bosplaat dieper in zou gaan. Lang niet alle bezochte plekken waren de moeite waard.

  Gerrit v
  Gerrit v

  24 August 2017

  Very nice tour. Lovely guide. Don't miss it. Unfortunately my 10% discount voucher was not accepted via internet. That was not nice.

  Peter H
  Peter H

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden