Privé sauna en spa

Rotterdam

Onze faciliteiten
Onze unit biedt ruimte voor maximaal 3 personen. Spanova biedt u de meest moderne faciliteiten die een privé spa kan bieden. Onze apparatuur voldoet aan de strengste eisen en luxe wensen.

Sauna
De Finse sauna biedt u niet alleen ontspanning voor uw lichaam maar voert ook afvalstoffen af. De sauna stimuleert de zweetklieren die ervoor zorgen dat uw huid ontgift wordt en afvalstoffen op een natuurlijke manier uit uw lichaam verwijderd worden.

Jacuzzi
Zo beschikt de privé spa over een jacuzzi op lichaamstemperatuur. De weldaad van het warme water en de massage van de jets maakt dat u zich als herboren voelt.

Stoomcabine
De stoomcabine ziet eruit als een douchecabine maar heeft veel meer opties! De stoom heeft een reinigende en ontspannende werking op lichaam en geest. Naast de voordelen voor uw huid, merkt u ook de positieve werking op verkrampte spieren en bevordering van de bloedcirculatie.

Handig om mee te nemen!

Google Maps

Adres

Privé Spa Nova
Vaerhorst 4-A
3085HS Rotterdam

Uitjes in de buurt

Den Bosch
Sloep VarenSloep Varen
Lattrop-Breklenkamp
SterrenkubusSterrenkubus
Nieuw Milligen
Landal Rabbit HillLandal Rabbit Hill
Bloemendaal aan Zee
Camping De LakensCamping De Lakens
Op meerdere locaties
Van Der Valk HotelVan Der Valk Hotel

Reviews van Privé sauna en spa

24 June 2019

We hadden ons verheugd op wat luxe ter ere van ons jubileum. Vanaf binnenkomst viel het helaas tegen gezien het feit dat het nog een rommeltje was vanwege de verbouwing. Sauna zelf was op zich mooi, maar koud. We hebben om doucheschuim en shampoo gevraagd, deze waren niet verkrijgbaar. Sauna's zelf waren nog niet opgewarmd. De stoomcabine werkte eerst helemaal niet, na een reset wel. De sauna is nooit op temperatuur gekomen. We hadden de high tea er bij geboekt, deze was helaas karig en bestond voornamelijk uit kant-en-klaar-producten. Al met al een teleurstellende ervaring welke we voortijdig hebben afgebroken. Zaken die je bij een normaal saunabezoek als vanzelfsprekend mag zien waren niet geregeld, laat staan dat het 't label luxe mag dragen. Bij een verzoek om restitutie is nooit een passende oplossing geboden. Voor ons nooit meer.

Danny

4 November 2019

Wat een uitstekende service. Waarschijnlijk doordat ik tergelijkertijd (maar paar sec later) met iemand et zelfde had gereserveerd hadden zij een dubbele boeking ik werd hierop direct gebeld en op dr hoogte gesteld van de situatie zij boden goede alternatieven aan. Zoals het geld terug storten of een andere locatie van hun. Voor hetlaatste gekozen waar zij een reductie aanboden en een lekkere fruitschaal. Mooie locatie goede en deskundige medewerkster! Goede faciliteiten en uitstekende service

Manolo

10 November 2019

Gisteren zijn we langs geweest bij Spa nova, we zijn hartelijk ontvangen, de ruimte zag er even mooi uit als op de foto’s, heel schoon en de service was top. Zeker een aanrader!

Louay

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

27 November 2019

Top!! we hebben genoten en komen snel weer

Rachid

27 November 2019

Geweldige ervaring!!!

Rachod

14 December 2019

Het complex is goed opgezet en schoon. Het bittergarnituur stond al klaar en was koud, toen we eraan konden beginnen. Jammer. Ook de beloofde 4 handdoeken, bleken er maar 2 te zijn. Dat is voor 4 uur sauna wel erg sober. En de high tea, goed verzorgd hoor, maar aan de prijzige kant, vergeleken met elders. Beetje jammer. Het was fijn, daar niet van, maar dergelijke schoonheidsfoutjes zijn jammer, als je een luxe sauna aanbiedt.

Marga

28 December 2019

Wij zijn in meerdere privé spa’s geweest en dit was ronduit de slechtste. Het was best ‘koud’ in de ruimte, bubbelbad werd niet warmer, tv deed het niet en de vloer wordt echt heel glad. Er staat geen muziekje aan (kon via tv boven, maar die deed het dus niet) en wij hoorden de werkneemster de hele tijd bellen.. Het is bovendien klein en niet heel schoon.. Zou lekker naar een andere privé Spa gaan, dit is zonde van je geld!

Nick

10 March 2020

Top locatie. Uitstekende service en heerlijke faciliteiten

Simo

5 April 2020

Twee keer bij Spanova geweest. Eerste keer Rotterdam viel een beetje tegen aangezien we betaald hadden voor de welkomstdrankjes maar niet gekregen en de hygiëne was niet bepaald top. Na bezoek een e-mail gestuurd en een tegemoetkoming gekregen. Tweede keer (tegemoetkoming) naar Rijswijk geweest en deze filiaal was zeker te weten een betere ervaring, bij binnenkomst een goeie uitleg gekregen hoe alles werkt, welkomstdrankjes stonden klaar en de hygiëne was TOP! Kortom, na mijn slechte ervaring toch goeie ervaring beleefd ik geef het een cijfer 4 van de 5. Zeker een aanrader als ze bij Spanova een beetje op de details letten.

Mitchell

22 June 2020

Geweldige ervaring! Super schoon. Top ontvangst

Brabant

3 November 2020

Gisteren in Hoofddorp spa nova geweest , de manager is een top vrouw! Ik had een paar klachten maar dat zijn ze zo goed mee omgegaan! Het was super schoon , service was super goed! hapjes en fruit was ook heerlijk! Geweldige ervaring.. Hier kom ik zeker vaker heen!

Merve

17 June 2021

We hebben met een groep vriendinnen gebruik gemaakt van unit 1 in Rotterdam, we zijn hartelijk ontvangen door marjorie de gastvrouw. De ruimte was super schoon en zeker voor herhaling vatbaar

Rosita vermalen

3 October 2021

Ontzettend slecht. Website is onduidelijk en geeft niet aan wat de tijd kost en maximum tijdsbesteding. Ook dat er eerst gedreigd wordt, na aanbetaling binnen 2 uur, je betaling niet terug krijgt. Men heeft geen kennis van herroepingsrecht. Uiteindelijk netjes mijn betaling teruggekregen. Ik denk dat de fiscus best mag weten dat er cash betaald moet worden. Niet integer. Ik raad deze accommodatie ten zeerste af. Voor 2 uur veel betalen en weinig krijgen. Advies is gewoon mooie hotels met spa arrangement. Ik betaal liever daar dan afgezet worden.

Elou