Movie Park Germany

Bottrop-Kirchhellen (Duitsland)

Ontdek de binnenkant van een vulkaan in de Bermuda Triangle - Alien Encounter. Ervaar ook de spanning van het wilde westen in The Old West door middel van de enorme houten achtbaan The Bandit. Maar je kunt natuurlijk niet alleen genieten van de leukste attracties in Movie Park Germany. Bij de Crazy Action Stunt Show zie je de meest verbluffende stunts. Dat is pas het echte werk!

Kinderen
De jongsten van het gezin vermaken zich in NICKland. Alle attracties staan hier in het teken van de tekenfilmfiguren van Nickelodeon. Maak een ritje in de achtbaan van Spongebob of stap in de trein van Dora.

Restaurant en winkel
Laad je op voor al dit spektakel in een van de restaurants onder het genot van een lekkere pizza of een grote schnitzel. En een aandenken om mee naar huis te nemen vind je in een van de grote winkels aan het begin van de Hollywood Street Set.

Google Maps

Adres

Movie Park Germany
Warner Allee 1
D-46244 Bottrop-Kirchhellen (Duitsland)

Uitjes in de buurt

Den Bosch
Sloep VarenSloep Varen
Lattrop-Breklenkamp
SterrenkubusSterrenkubus
Nieuw Milligen
Landal Rabbit HillLandal Rabbit Hill
Bloemendaal aan Zee
Camping De LakensCamping De Lakens
Op meerdere locaties
Van Der Valk HotelVan Der Valk Hotel

Reviews van Movie Park Germany

30 January 2013

Leuk attractiepark! Vooral de Shrek attractie was erg leuk gemaakt! Voor de allerkleinste hebben ze ook genoeg attracties, maar voor de wat oudere iets minder. Al met al kun je je goed een dag vermaken!

Anoniem

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.