Meeters

Uden

Meeters is meer dan een plek om samen te komen, te verbinden en kennis te delen. In dit vergadercentrum worden mensen, die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt, opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Niet lang geleden is er een geheel nieuw vergaderconcept met een gloednieuwe congreszaal geintroduceerd, een nieuw restaurant met live cooking buffet en barista. Ook hebben alle vergaderzalen een nieuwe look.  

Bij Meeters doet iedereen mee, ook mensen die het zonder hulp niet redden. Bij Meeters zijn veel helpende handen van bijzondere medewerkers. Dat betekent extra veel aandacht en altijd een aanspreekpunt in de buurt. Ze zijn er bovendien superflexibel: alles kan!

De zalen van Meeters in Uden

Meeters beschikt over een grote congreszaal, die net helemaal is vernieuwd. Daarnaast zijn er 7 inspirerende vergaderzalen, met elk een eigen thema. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materialen.

Heerlijk eten en wandelen bij Meeters

Meeters heeft nieuw restaurant met live cooking buffet en barista. Afwisseling en vernieuwing staan centraal, onder meer door het gebruik van seizoens- en streekproducten. Op vijf minuten lopen van Meeters is een natuurgebied. Heerlijk voor een breakout wandeling!

Meeters is een merk van IBN, een sociale organisatie. Bij IBN maken ze ook hele mooie artikelen, die je als presentje kunt weggeven aan relaties. Dat noemen ze DOEGOODS.

Google Maps

Adres

Meeters
Hockeyweg
5405NC Uden

Uitjes in de buurt

Terschelling Oosterend
Puur TerschellingPuur Terschelling
Bottrop-Kirchhellen (Duitsland)
Bieden vanaf € 1,00
Movie Park GermanyMovie Park Germany
Alphen aan de Rijn
SloepverhuurSloepverhuur
Rijnsburg
Sloep hurenSloep huren
Eindhoven
SuppenSuppen

Reviews van Meeters

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.