Mauritskazerne

Ede
Mauritskazerne
Nieuwe Kazernelaan D 241
6711JC Ede

What the food! Wat een gave locatie, midden in de Food Valley. Een monumentaal pand, industrieel én grotendeels circulair ingericht.

Na binnenkomst is er een intieme ontvangsthal, waarna je de imposante ruimte die het hart van de kazerne vormt binnenstapt. Daar vallen direct de hoge plafonds en de boogramen op. Het licht valt mooi binnen, de sfeer is het best te omschrijven als stijlvol maar ook warm.

Lokale leveranciers

De inrichting faciliteert een plenaire bijeenkomst van 100 tot 350 mensen uitstekend, maar heeft ook veel te bieden als je je gasten buiten het formele gedeelte om op een natuurlijke manier met elkaar in gesprek wil brengen. Naast een af te schermen gedeelte voor plenaire sessies is er een gedeelte voor horeca met comfortabele zitjes en statafels. Het thema van de locatie is mooi uitgewerkt door hergebruikte zeecontainers te plaatsen waarin de lokale leveranciers van de food and beverages worden uitgelicht. Even rustig zitten om te eten en te praten kan op een soort vide van zo’n 60 m2 die uitzicht biedt op de hele ruimte.   

Break-out

Buiten de grote ruimte zijn er 7 eenvoudige ingerichte break-out rooms die in oude stijl zijn gelaten. Het zijn lekkere ruime lokalen waarin je zomaar 30 tot 50 gasten kwijt kunt. Of met minder mensen interactief aan de slag kunt.

Altijd exclusief

De Mauritskazerne boek je altijd exclusief en voor de hele dag. Daarmee is het een geweldige locatie voor een middelgroot of groter dagvullend event.

Centraal in het land

De locatie ligt prachtig aan het bos én handig op loopafstand van Station Ede-Wageningen. Voor gasten die toch met de auto willen komen, zijn er gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ede is goed bereikbaar vanuit alle windstreken van Nederland.

Waarom boek je de Mauritskazerne?

 • industriële locatie met mooi licht
 • grotendeels circulair ingericht
 • lokale food beleving, eerlijk en duurzaam geproduceerd 
 • locatie altijd exclusief voor jouw evenement
 • op loopafstand Intercity station Ede-Wageningen
 • gratis parkeren voor de deur
 • centrale ligging
 • in een prachtige bosrijke omgeving

Bezoek de website >>

  Reviews van Mauritskazerne

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.