Lima Beach Bar

Goes
Lima Beach Goes
Courtinestraat 16
4463AN Goes

Bij LIMA Beach staan entertainment en beleving hoog in het vaandel. Maandelijks zijn er een aantal vaste concepten zoals LIMA Nights, LIMA Sunday Sessions, Silent Disco, 25+ en diverse specials op culinair gebied. 

Naast pop-up zomerbar is LIMA Beach ook de ideale locatie voor het organiseren van jouw business event, vergadering of team uitje of personeelsborrel. Variërend van lekker borrelen met jouw collega’s, brainstormsessies met je voeten in het zand, productpresentatie, modeshow of team BBQ. LIMA Beach is voor alle soorten business evenementen geschikt van 10 tot 500 bezoekers. 

Iets te vieren?

Jouw verjaardag vieren op een fantastische, ongedwongen locatie met vrienden en familie. LIMA Beach is de perfecte locatie om er een onvergetelijke dag van te maken. Kom genieten in een van onze “Birthday Booths” of aan een tafel naar keuze. Wij zorgen voor de versiering, drankjes en hapjes, jij voor de gezellige mensen. De opties voor verjaardagen zijn de eindeloos, van vooraf samengesteld menu tot het openzetten van een rekening waar tot een limiet op besteld kan worden. 


 

Bezoek de website >>

1500m terras
Privé BBQ
Voor jong en oud
Salsa workshop
AIX Rosé

    Reviews van Lima Beach Bar

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.