Landal Twenhaarsveld

Holten
Landal Twenhaarsveld
Landuwerweg 17
7451SP Holten

De Holterberg in Overijssel is een van de weinige bergen die Nederland rijk is. Hij is bijna 60 meter hoog en maakt deel uit van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Precies aan de voet van dit wandel-, fiets- en mountainbikeparadijs vindt u Landal Twenhaarsveld.

Dit bosrijke en autovrije bungalowpark beschikt over vele faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, restaurant en uitgebreide speelmogelijkheden zowel bij het centrumgebouw als verspreid over het park. De bungalows vormen het ideale vertrekpunt voor diverse wandel-, fiets- of huifkartochten door Salland.

Maar ook voor spectaculaire mountainbike tochten. Het dorp Holten, uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar, ligt om de hoek en de Hanzesteden Deventer en Zutphen op zo’n 20 kilometer van het park.

Uw benen zijn hier uw beste vrienden. Want door de ligging aan de Holterberg wilt u elke dag wel wandelen, mountainbiken en fietsen. Ook bij een bezoek aan de dichtbijgelegen steden, heeft u uw benen hard nodig.

Bezoek de website >>

Google Maps
Familie in bos

  Kaartjes met korting voor Landal Twenhaarsveld

  Landal Greenparks
  Overnachten op Landal Twenhaarsveld? Boek dan je huisje en maak er een onvergetelijke vakantie van.
  Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,95 en toeristenbelasting (variërend per park)

  Reviews van Landal Twenhaarsveld

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden