Kiemkracht64

Malden
Kiemkracht64
Hatertseweg 7a
6581KD Malden

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. 

Midden in een prachtig stukje natuur staat het aardehuis van Kiemkracht 64. Een heel bijzonder en inspirerend gebouw, geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten of een klein event. Hier ben je helemaal op je plek als je de aarde, natuur en duurzaamheid belangrijk vindt.

Natuurbouw

Gelijk als binnenkomt voel je hoe prettig én prachtig natuurbouw kan zijn. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld leemstuc, heerst er een heerlijk binnenklimaat. De natuurlijke materialen zie je overal terug, het aardehuis van Kiemkracht 64 heeft organische vormen. Bij de inrichting en het gebruik is gericht op een minimale ecologische voet-afdruk.

De ruimtes van Kiemkracht 64

De grote ruimte heeft een enorme raampartij waardoor binnen en buiten lijken samen te vallen. De lichtinval is door de hoge ramen prachtig. De locatie ligt aan de Waal, je ziet de schepen langsvaren. Er is een kleinere ruimte die kan dienen als breakout ruimte of kleine vergaderzaal. Daarnaast is er een gezellige eetruimte annex keuken.

Eten van het land

Het aardehuis staat midden in een prachtig stukje natuur, dat gebruikt wordt om voedsel op te telen. Kies je voor een ontbijt, lunch of diner tijdens je event, dan zal het meeste daarvan vers uit eigen tuin komen, biologisch en seizoensgebonden zijn. Kiemkracht 64 biedt rijke vegetarisch en/of veganistische maaltijden van het land. Daarnaast bieden ze verschillende opties aan gezonde en lekkere snacks.

Waarom boek je Kiemkracht 64?

 • bijzonder gebouw, gebouwd van natuurlijke materialen
 • de liefde voor de aarde en natuur is diep verankerd bij Kiemkracht 64
 • hele mooie ruimtes met een bijzondere lichtinval
 • prachtige ligging aan de Waal
 • je eet hier heerlijk, biologisch uit eigen tuin
 • de natuur en de tuin zijn een beleving op zich
 • duurzaam, circulair en ecologisch

Foto's: arebkeoriginal

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van Kiemkracht64

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden