Forteiland Pampus

Muiden

Midden in het IJmeer, vlak voor Amsterdam, ligt een uniek stukje cultuurhistorie. Pampus is aangelegd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam om de vaargeul Pampus te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee. Nu is het een geliefde  toeristische attractie, waar je ook fantastische events kunt organiseren.

Want wat kan er eigenlijk niet op dit eiland met zijn buitenruimtes, fort, bunkers en horecapaviljoen? Zolang jouw bijeenkomst past bij de natuurwaarden en de cultuurhistorie van het eiland, kun je je fantasie de vrije loop laten. Een bedrijfsfeest in festivalsfeer, originele productpresentaties, vergaderingen met een teambuildingcomponent of een sfeervol diner, bedenk het maar!

Voor Pampus liggen

Het team van Pampus Events heeft jarenlange ervaring met de organisatie van evenementen op deze unieke locatie. Zij helpen je bij het realiseren van je ideëen. Want de organisatie van een vlekkeloos evenement op een onbewoond eiland dat een half uur van de kust ligt is toch net even anders dan anders! Meerdere dagen op het eiland verblijven? Ook dat kan geregeld worden, je gasten overnachten dan op (zeil)schepen die voor Pampus liggen.

Grote én kleine bijeenkomsten bij Fort Pampus

Er zijn verschillende ruimtes op het eiland die je kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om de Fortgracht te overdekken en een podium te bouwen. Maar ook voor kleine bijeenkomsten zoals vergaderingen, heisessies of brainstormen met je team, is Forteiland Pampus een fantastische plek. Gebruik de veerdienst vanuit Muiden naar het eiland, of laat je gezelschap ergens anders opstappen en start met een mooie vaartocht.

Unieke beleving bij Fort Pampus

Op Forteiland Pampus geef je jouw gasten een unieke beleving. Maak deze compleet door sportieve activiteiten te organiseren op het eiland, de natuur te beleven of inspiratie op te doen als het gaat om circulariteit en duurzaamheid. En natuurlijk vertel je iets over de geschiedenis, of combineer je jouw evenment met een bezoekje aan het museum.

 

Kaartjes met korting voor Forteiland Pampus

I Amsterdam
De I Amsterdam City Card is een unieke manier om Amsterdam te ontdekken. Toegang tot meer dan 70 musea, het openbaar vervoer, een rondvaartboot en fiets huren.
Ticket vanaf € 65,00
Google Maps

Adres

Forteiland Pampus
Herengracht
1398AD Muiden

Uitjes in de buurt

Alphen aan de Rijn
SloepverhuurSloepverhuur
Rijnsburg
Sloep hurenSloep huren
Bottrop-Kirchhellen (Duitsland)
Bieden vanaf € 1,00
Movie Park GermanyMovie Park Germany
Eindhoven
SuppenSuppen

Reviews van Forteiland Pampus

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.