Bestel kaartjes

Forteiland Pampus

Muiden
Forteiland Pampus
Herengracht 67
1398AD Muiden

Midden in het IJmeer, vlak voor Amsterdam, ligt een uniek stukje cultuurhistorie. Pampus is aangelegd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam om de vaargeul Pampus te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee. Nu is het een geliefde  toeristische attractie, waar je ook fantastische events kunt organiseren.

Want wat kan er eigenlijk niet op dit eiland met zijn buitenruimtes, fort, bunkers en horecapaviljoen? Zolang jouw bijeenkomst past bij de natuurwaarden en de cultuurhistorie van het eiland, kun je je fantasie de vrije loop laten. Een bedrijfsfeest in festivalsfeer, originele productpresentaties, vergaderingen met een teambuildingcomponent of een sfeervol diner, bedenk het maar!

Voor Pampus liggen

Het team van Pampus Events heeft jarenlange ervaring met de organisatie van evenementen op deze unieke locatie. Zij helpen je bij het realiseren van je ideëen. Want de organisatie van een vlekkeloos evenement op een onbewoond eiland dat een half uur van de kust ligt is toch net even anders dan anders! Meerdere dagen op het eiland verblijven? Ook dat kan geregeld worden, je gasten overnachten dan op (zeil)schepen die voor Pampus liggen.

Grote én kleine bijeenkomsten

Er zijn verschillende ruimtes op het eiland die je kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om de Fortgracht te overdekken en een podium te bouwen. Maar ook voor kleine bijeenkomsten zoals vergaderingen, heisessies of brainstormen met je team, is Forteiland Pampus een fantastische plek. Gebruik de veerdienst vanuit Muiden naar het eiland, of laat je gezelschap ergens anders opstappen en start met een mooie vaartocht.

Unieke beleving

Op Forteiland Pampus geef je jouw gasten een unieke beleving. Maak deze compleet door sportieve activiteiten te organiseren op het eiland, de natuur te beleven of inspiratie op te doen als het gaat om circulariteit en duurzaamheid. En natuurlijk vertel je iets over de geschiedenis, of combineer je jouw evenment met een bezoekje aan het museum.

Waarom boek je Forteiland Pampus?

 • Het eiland is een prachtig voorbeeld van een circulaire economie in het klein.
 • Het is een unieke historische plek, waar iedereen wel een keer geweest wil zijn.
 • Het varen, de natuur en het eilandgevoel.... 
 • Je kunt er van alles organiseren en je bent écht even weg van de bewoonde wereld.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Forteiland Pampus

  I Amsterdam
  De I Amsterdam City Card is een unieke manier om Amsterdam te ontdekken. Toegang tot meer dan 70 musea, het openbaar vervoer, een rondvaartboot en fiets huren.
  Ticket vanaf € 65,00 per persoon

  Reviews van Forteiland Pampus

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden