Fier Bussum

Bussum
Fier Bussum
Doctor Abraham Kuyperlaan 1
1402SB Bussum

Het lijkt wel een sprookje. Het ene moment sta je nog in een woonwijk in Bussum. Maar wanneer je door het smeedijzeren hek gaat, sta je ineens midden in een oase van rust en natuur. Je bent op een historische plek. Het Fort Fier Bussum is een rijksmonument en kandidaat voor de UNESCO Werelderfgoed lijst én evenementenlocatie.

Deze grote buitenlocatie heb je helemaal exclusief voor jezelf. Omdat het zowel buiten als binnen heel veel verschillende ruimtes heeft, kun je alle kanten op. Fier Bussum staat voor maatwerk, originaliteit en de persoonlijke touch.

Vergaderen tussen de schietgaten bij Fier Bussum

Ben je op zoek naar een echt unieke locatie voor een vergadering, personeelsfeest of andere zakelijke bijeenkomst? Bij Fier Bussum lijkt het kantoor heel ver weg! Van teambuilding tot inspirerende vergadering of heisessie, bij Fier Bussum denken ze mee over de beste invulling. Met een groot gezelschap kun je terecht in de oude Artillerieloods, wil je het wat intiemer dan kun je terecht in de Kazematten.

Buiten is het nieuwe binnen

Fier Bussum is een prachtige buitenlocatie voor je vergadering, personeelsfeest of andere zakelijke bijeenkomst. Of wil je graag de hele dag naar buiten met je evenement en daarbij ook teambuilding laten terugkomen? Dat kan! In samenwerking met Fortevenementen organiseert Fier Bussum verschillende activiteiten om de band met je collega’s te versterken. Zit het weer even niet mee, dan is er altijd een plek om te schuilen.

Eten uit de streek

Een heerlijke barbecue of toch een walking dinner als afsluiting van je bijeenkomst? De chef-koks van Fier Bussum denken graag met je mee. Net als bij zusterbedrijf Spant is de standaard verhouding vlees/vega 30/70. En de ingrediënten hiervoor halen ze zo veel mogelijk uit de buurt!

Waarom boek je Fier Bussum

 • De unieke historische setting
 • De rust en uitstraling, je bent er echt helemaal uit
 • Je hebt de locatie helemaal voor jezelf
 • Je draagt bij aan het in stand houden van cultuurhistorie
 • Fier Bussum biedt verschillende sfeervolle ruimtes en heeft een groot buitenterrein

 

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van Fier Bussum

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden