De Werelt

Lunteren
De Werelt
Westhofflaan 2
6741K Lunteren

Midden op de Veluwe vind je het prachtige, onlangs geheel gerestylde hotel De Werelt. Bij de verbouw is in alle facetten rekening gehouden met duurzaamheid. In de natuur, met de natuur!

De Werelt voor 10-600 personen
Of je nu een kleine brainstorm organiseert, of een groot congres: bij De Werelt kan het allemaal. Met de Veluwe als achtertuin loop je bovendien zó het bos in. Genoeg mogelijkheden om het vergaderen even te onderbreken met een frisse break.

Meerdaagse bijeenkomsten
Hotel De Werelt beschikt over 125 hotelkamers met premium bedden. Het hotel heeft een gezellige bistro, waar streekproducten de hoofdrol spelen op de menukaart. Relaxen na het werk kan in de ontspanningsruimtes of de compacte wellness. Of pak met je collega's een filmpje in in de hotelbioscoop. Voor een meerdaagse bijeenkomst ben hier op het juiste adres.

Inspanning en ontspanning bij hotel De Werelt
Denk gerust outside the box voor jouw evenement of bijeenkomst. Want als je er toch bent, waarom zou je de mooie omgeving niet volop benutten? Ga lekker fietsen, wandelen, mountainbiken, bootcampen of klimmen. Neem die flipover mee het bos in en maak van je workshop een workout. Met onze arrangementen organiseer jij een bijeenkomst die je gasten inspireert en verrast. 

Waarom boek je De Werelt?

 • Centraal gelegen in Nederland, midden in de natuur
 • Duurzaam verbouwd hotel en duurzame inrichting
 • Hotel De Werelt is van alle gemakken voorzien
 • Met 125 hotelkamers en alle faciliteiten kun je er goed terecht voor grote meerdaagse events

Bezoek de website >>

  Reviews van De Werelt

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden