De Polderij

Maassluis
De Polderij
Vlaardingsedijk 7
3143LN Maassluis

Landelijk en toch dicht bij de stad, dat is De Polderij! Vlakbij Rotterdam en Den Haag aan de Nieuwe Waterweg, ligt deze locatie midden in het groen. Een unieke plek, met bijzondere meetingruimtes.

Deze ruimtes zijn bij De Polderij ingericht op basis van wetenschappelijk onderzoek. Oprichters Tom en Joyce geloven namelijk dat de juiste omgeving uitnodigt tot effectiever vergaderen, brainstormen en trainen. De Polderij heeft dus 6 ruimtes voor specifieke doelen zoals: presenteren & trainen, brainstormen, reflecteren, beslissen en plannen. Zo helpt de ruimte om het allerbeste uit jouw sessie te halen. Hiervoor is de natuur het belangrijkste ingrediënt. Er zijn dus groene wanden, veel planten, natuurlijke vormen en er is volop zicht op al het groen rondom De Polderij.

Over de catering is goed nagedacht: de keuken speelt in op jouw fysieke en mentale voedingsbehoeften. De Polderij biedt een gevarieerd menu, afgestemd op jouw behoefte aan bepaalde voeding op bepaalde tijdstippen van de dag: Breinkost.

De Polderij is heel goed in het creëren van een ‘thuisgevoel’. Gasten krijgen veel persoonlijke aandacht van Tom en Joyce en ruimtes zijn huiselijk ingericht.

De locatie is uitstekend bereikbaar: er is een nieuwe metrohalte op 10 minuten loopafstand en je kunt ook aankomen met de watertaxi vanuit Rotterdam. 

Bezoek de website >>

    Reviews van De Polderij

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden