De Loods

Rijswijk

Het gebouw waar eventlocatie De Loods in Rijswijk is gevestigd, zou worden gesloopt. Zonde, vond de nieuwe eigenaar. Hij zag mooie details en vooral: heel veel ruimte! Nu is het een plek waar kenniswerkers elkaar versterken en samen de wereld beter maken.
 

Het rijp-voor-sloop-gebouw is inmiddels een prachtig Art Deco statement. Met heel veel gevonden meubels en een perfecte finish die de locatie precies iets heel bijzonders meegeeft.

Oneindig veel ruimte in eventlocatie De Loods

Binnen De Loods zijn er heel veel mogelijkheden voor zakelijke meetings en events. Het Breinplein, de centrale hal, is geschikt voor maximaal 200 personen. Dé ruimte voor jouw klantevent, kennissessie of netwerkborrel. Deze ruimte is van zichzelf al heel sfeervol, maar kun je ook nog aankleden zoals jij dit wilt.

Meerdere nieuwe ruimtes in De Loods

De Logica Lobby en de Kennis Kamer zijn twee nieuwe ruime ruimtes om in groepen uiteen te kunnen gaan en beschikken over LCD-schermen. De Logica Lobby is geschikt voor maximaal 60 personen in theateropstelling en heeft daarnaast een ruime pantry. De Kennis Kamer kan worden ingericht met een theateropstelling voor 30 personen. 

De Spaans Room is een lichte en open vergaderruimte, geschikt voor maximaal 35 personen in boardroomopstelling. Deze ruimte is voorzien van een keuken en beschikt daarnaast over een kleinere ruimte voor 6 personen die goed ingezet kan worden als subruimte tijdens een vergadering.

Vergaderen in de Bovenkamer

De Bovenkamer bevindt zich aan het kantoren gedeelte van het pand en biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Het is een uitstekende ruimte voor een overleg of besloten vergadering.

De Karpuzov Room van De Loods in Rijswijk

De Karpuzov Room is een royale ruimte met veel lichtinval. Het is een geschikte locatie voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen met grotere gezelschappen. De ruimte heeft eigen keuken zodat je met je gezelschap zelfvoorzienend en in alle rust kunt vergaderen. De Karpuzovroom is de ideale ruimte voor een demo, vergadering of training en geschikt voor 30 personen. Deze ruimte beschikt tevens over een ruime open keuken en is voorzien van een LCD-scherm en flip-over.

De studio van De Loods

Ook een online event is in De Loods in Rijswijk eenvoudig op te zetten. Ze beschikken hiervoor over een eigen studio: plug en play. De ruimte heeft een grote groene wand, waardoor je zelf jouw achtergrond kan kiezen.

Fotografie: Alyssa van Heyst

Google Maps

Adres

De Loods
Treubstraat
2288EH Rijswijk

Uitjes in de buurt

Reviews van De Loods

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.