De Loods

Rijswijk
De Loods
Treubstraat 31
2288EH Rijswijk

Het gebouw waar De Loods is gevestigd, zou worden gesloopt. Zonde, vond de nieuwe eigenaar. Hij zag mooie details en vooral: heel veel ruimte! Nu is het een plek waar kenniswerkers elkaar versterken en samen de wereld beter maken.

Het rijp-voor-sloop-gebouw is inmiddels een prachtig Art Deco statement. Met heel veel gevonden meubels en een perfecte finish die de locatie precies iets heel bijzonders meegeeft.

Veel ruimte in De Loods
De grote open ruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van maar liefst 300 m2 en biedt hiermee ruimte voor 50-200 personen. De ruimte is van zichzelf al prachtig, maar je kunt deze laten inrichten en verder aankleden zoals je dat zelf wenst. Er zijn vier breakoutrooms, waar je tijdens je event uiteen kunt gaan in kleinere groepen.

De Bovenkamer
Deze knusse ruimte bevindt zich aan het kantoren gedeelte van het pand en biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Het is een uitstekende ruimte voor een overleg of besloten vergadering.

De Karpuzov Room
De Karpuzov Room is een royale ruimte met veel lichtinval. Het is een geschikte locatie voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen met grotere gezelschappen. De ruimte heeft eigen keuken zodat je met je gezelschap zelfvoorzienend en in alle rust kunt vergaderen. De ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen.

De studio van De Loods
Ook een online event is in De Loods eenvoudig op te zetten. Ze beschikken hiervoor over een eigen studio: plug en play. De ruimte heeft een grote groene wand, waardoor je zelf jouw achtergrond kan kiezen.

Waarom boek je De Loods?

  • Prachtige en stijlvolle art deco locatie
  • Voor grote groepen erg geschikt, maar ook voor vergaderen met een klein gezelschap
  • De Loods fungeert als een ecosysteem voor kenniswerkers die de wereld beter willen maken en dat voel je
  • De Loods heeft grote, flexibel in te richten ruimtes

Fotografie: Alyssa van Heyst

Bezoek de website >>

    Reviews van De Loods

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.