Better Meetings

Austerlitz
Better Meetings
Woudenbergseweg 41
3711AA Austerlitz

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

Deze bijzondere vergaderlocatie ligt prachtig in de Austerlitzse bossen, op korte afstand van Utrecht. De ruimtes zijn huiselijk ingericht en hebben erg veel sfeer. Je organiseert je meeting 'thuis' bij de organisatie Better Meetings en zo voelt het ook.

Voor elke gelegenheid een ruimte

Voor iedere zakelijke gelegenheid is er een juiste plek: huiselijk en sfeervol vergaderen in de Huiskamer of creatief brainstormen in de Droomkamer. Er zijn zelfs tafels beschikbaar die je mag volschrijven! Je kunt meeten bij de openhaard in de Rootskamer, anders-dan-anders vergaderen op Oma’s Zolder of kom samen in de Buzzkamer, die volledig in het teken staat van Buzz, waar wij bijdragen aan een betere wereld, in het bijzonder voor vrouwen in Afrika en India. Bij mooi weer ga je lekker naar buiten met laptop en collega's en houd je de bijeenkomst gewoon ín de bossen. 

Biologische catering voor Better Meetings

Tijdens je bijeenkomst geniet je onbeperkt van verse cappuccino, thee of espresso. Of pak één van de Schulp-fruitsappen uit de koelkast. Bij een door duurzaamheid geïnspireerde vergaderruimte hoort vanzelfsprekend een biologische catering. Voor lunch en diner wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale leveranciers. Puur, eerlijk en beter voor de wereld.

Het bevlogen team van Better Meetings

Mede-eigenaar en chefkok Bas, heeft van deze gezellige Bosschuur een bijzondere plek gemaakt met 5 unieke ruimtes. Zijn uitgangspunt: iets bijdragen aan een betere wereld. Mede-eigenaar Dave heeft de meest inspirerende ideeën en is o.a. de bedenker van Better Future en Stichting Buzz.
Kim staat met veel plezier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, ze coördineert de zalen en alles wat daarbij komt kijken. Onze gastvrouwen Renate en Agnes zullen je hartelijk ontvangen, zij verzorgen tot in de puntjes jouw onbezorgde dag.

Smullen bij Better Meetings

Jurriaan is onze topchef en met zijn (h)eerlijke gerechten, komt het gezegde ‘Liefde gaat door de maag' absoluut tot zijn recht.
Frans is onze kaasmaker die met passie de leerlingen de kneepjes van dit bijzondere vak leert én verrukkelijke kaas maakt. 
Chef en stagebegeleider Tom zorgt ervoor dat de leerlingen (uit speciaal onderwijs) leuke, leerzame activiteiten krijgen waar ze de rest van hun leven iets aan hebben.

Waarom boek je Better Meetings?

 • Prachtig gelegen in de bossen, centraal in het land
 • Positieve ondernemers sfeer
 • Duurzaam ondernemen is de oorsprong van deze loatie
 • Voor elke gelegenheid een passende ruimte
 • Je catering wordt verzorgd door leerlingen in opleiding uit het speciaal onderwijs
 • Ze maken ook de lekkerste kaas
 • De locatie support stichting BUZZ

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van Better Meetings

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden