Bedrijfsuitjes Salland

Nijverdal
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
Nijverdal

Op zoek naar een groepsuitje met je collega's of bedrijf? Kom naar Buitencentrum Sallandse Heuvelrug voor activiteiten op maat. Van workshops als vuurkoffie brouwen boven een zelfgemaakt vuur, tot actieve teambuilding als GPS Adventure. Ook extra grote groepen of groepen kunnen bij ons terecht. Of plan een activiteit in als verfrissende vergaderbreak!

Horeca

Natuurlijk zijn alle uitjes uit te breiden met passende horeca, van borrel en heidelunch tot barbecue of een workshop buiten koken. Wil je een onvergetelijk avontuur met je groep? Blijf dan een nachtje buiten slapen!

Zaalhuur
Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Het buitencentrum heeft drie moderne, lichte multifunctionele vergaderruimtes die kunnen worden omgevormd tot één grote ruimte. Tussen het vergaderen door loop je zo de Sallandse Heuvelrug op, via de gemarkeerde wandelroutes. Ontdek de natuur eens met de boswachter. Of combineer je vergadering met een demonstratie in de sterrenwacht. Samen met de lunch of borrel die we voor je kunnen verzorgen, ben je verzekerd van een inspirerende meeting.
Meer weten over zaalhuur en de mogelijkheden voor een aanbod op maat? Lees verder of neem contact op met het buitencentrum.

Bezoek de website >>

Bedrijfsuitjes in Salland

  Reviews van Bedrijfsuitjes Salland

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden