Good Cop Bad Cop

Steenbergen

Trainings day, The departed maar ook Hot Fuzz, Brooklyn Nine-Nine en natuurlijk Baantjer en Flikken Maastricht. Stuk voor Stuk klassiekers. Je kan in hun wereld stappen met aller nieuwste real life game: Good Cop Bad Cop.

Good Cop Bad Cop speelt zich af In het voormalige politiebureau van Steenbergen. Door de totaalervaring Good Cop Bad Cop stap je zo een politieserie binnen. Je speelt een aspirant op een selectiedag van politie centrum het Bastion. Tijdens deze selectiedag heb je een geheime missie: het ontmaskeren en arresteren van een corrupte agent.

Twee acteurs begeleiden jou en je team van 8 tot 12 personen door het verhaal. Door middel van opdrachten die variëren van een fysieke vaardigheidstoets tot archief kamer puzzel kom je steeds meer te weten over wat er zich afspeelt in het politiecentrum.

Je moet goed samenwerken om alle nodige informatie te vinden en de arrestatie succesvol te volbrengen. Zo voelt het alsof je zo een aflevering van Baantjer of Flikken Maastricht bent ingelopen. Na afloop is het mogelijk om een drankje te drinken met de acteurs om na te praten.

Google Maps

Adres

Real Life Gaming
Molenweg 52-
4651CM Steenbergen

Uitjes in de buurt

Reviews van Good Cop Bad Cop

6 January 2020

Geweldige ervaring! Super tof om in de huid te kruipen van een agent.

Tony T.

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.