Dinnershow

Amsterdam
Datum: 25-05-2024

Na drie volledig uitverkochte shows, keert ‘Art Noufaux the Show ‘ voor een vierde maal terug naar het sfeervolle Tobacco Theater in Amsterdam met wederom een compleet nieuwe vaudeville show ‘Love and  Decandence’.

Laat je meevoeren in de betoverende wereld van het Decadente nachtleven uit de jaren 20 van de vorige eeuw, beter bekend als het Decennium van Illussies. Art noufaux combineert het beste uit vervlogen tijden met een hedendaagse twist!

Art Noufaux the Show is een avondvullende theaterproductie van ongekende allure met de beste cabaret artiesten uit binnen- en buitenland. Onze nieuwste productie ‘Love & Decandence’ is een ode aan ouderwets vaudeville theater gevuld met sensuele burlesque acts, spectaculaire circus shows en opzwepende zang, bij elkaar gebracht onder leiding van onze Master of Ceremony!

Ook bieden wij ook de mogelijkheid om een overheerlijk 3gangen diner bij te boeken, samengesteld door het team van Michelin-Ster Restaurant Daalder en volledig in de stijl van de show. Je zult hierbij met liefde ontvangen worden door een van onze prachtige artiesten.

Art noufaux the Show, Amsterdam’s meest spectaculaire dinnershow die je niet mag missen!

Google Maps

Adres

Tobacco
NES 75 - 87
1012 KD Amsterdam

Uitjes in de buurt

Reviews van Dinnershow

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.